Beste clublid,

Vrijdag 9 februari is het Rabobank IJmond Stadion het decor van een prachtig affiche: Telstar tegen Jong Ajax. We kunnen met trots meedelen dat VV IJmuiden deze wedstrijd de Bluetrace Club van de Week is! Voor de Bluetrace Club van de Week heeft Telstar een aantal voordelen die zowel voor u als voor ons als club erg leuk zijn!

Als lid van onze mooie club kunt u kaarten kopen voor €5 per stuk (Oost-tribune). Per verkochte kaart gaat er €1 in de kas bij onze eigen vereniging! Hoe meer kaarten wij verkopen, hoe meer geld wij ontvangen van de Witte Leeuwen. Daarnaast ontvangt de club die de meeste kaartjes verkoopt ook nog eens een prijs aan het einde van het seizoen. Kortom: Alle reden om Telstar en VV IJmuiden te steunen!

Een wedstrijdkaartje kunt u via hier bestellen. Let op: Actie is alleen geldig voor leden van VV IJmuiden.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Voetbal in Haarlem, de officiële media partner van Telstar.

Weerbericht