Onze sponsors

  
  

Na het debacle van vorige week is er afgelopen week weer flink getraind. Ed stond vandaag aan het roer en had de edele taak het moraal scherp te houden. Enzo begon op doel en op verzoek van Ed stemde ADO in met een partijtje 7 tegen 7. Sportief want nu beschikte ADO niet over wissels… Wij hadden er evengoed 2.

Al vlot na de aftrap bleek dat ADO scherp was. De meeste jongens waren technisch behendig en men wist elkaar goed en vlot te vinden. Dat leverde hen ook al vlot een punt op, 1-0. Na de eerste schrik zag je IJmuiden balen maar ook de draad oppakken…gelukkig. Na 10 min werd er gefloten voor een Time out. Dat blijkt hier standaard om de 10 min. Vreemd, maar niet onoverkomelijk. Jammer want IJmuiden kwam net een beetje op gang en kroop wat uit z’n schulp. Toch was het geluk en de scherpzinnigheid net iets meer aan de kant van ADO. De 2, 3 en 4-0 waren, ondanks wat mooie kansen aan onze kant, voor hen. Steeds stonden er 2 man vrij voor doel en die kansen benutte het Heemskerkse team gretig. Gelukkig voorkwam Enzo met knap keeperswerk erger door vele andere kansen te stoppen.

De rust werd dankbaar ontvangen en er was ook wel weer iets te doen voor de coach…

Na rust nam (onverwacht) niet Thijs maar Jayden het keeperstenue over van Enzo.
Blijf erin geloven mannen…riepen wij toeschouwers hen toe. En prompt, dat leek te lukken. IJmuiden herpakte zich en begon kansen te creëren. De coach van ADO werd zelfs wat onrustiger. Het lukte uiteindelijk Daan om de impasse te doorbreken en de nul van het scorebord te schieten. Hèhè 😁🌞. Ook de ADO coach klapte. Enzo en Thijs schoten daarna na mooi samenspel voorin beide net naast en Robby miste ook maar net. De jongens werden getest op geduld en doorzettingsvermogen want het geluk was echt niet aan onze kant. De paal, de lat…er werd van alles geraakt maar steeds net niet het net 🤔😟. Helaas viel er wel een ongelukkig eigen doelpunt aan onze kant via de rug van een verdediger. Pech in hoofdletters, want 5-1. Helaas trok ADO daarna de teugels weer strakker en viel ook de 6-1 en zo ongeveer in het fluitsignaal de 7-1. Opnieuw geen winst.
Toch gloort er hoop! Als er vorige week zo gespeeld was hadden we dik gewonnen. Helaas was ADO een maat te groot vandaag. Hopelijk lukt het de trainers om de kinderen ervan te overtuigen dat er samengewerkt moet worden en dat hard werken op een training essentieel is. Blijf positief jongens…het zit er echt In!!! Fijn weekend allemaal 🌞👍⚽️

ADO '20 JO9-2 - V.V. IJmuiden JO9-2 (7-1)

Tekst en fotografie: Dunja van Banning

Sponsorkliks
Weerbericht