V.V. IJmuiden zoekt voetbalsters!

Voetbal Vereniging IJmuiden begon vier jaar geleden met meidenvoetbal. Nu weten al vijf teams regelmatig de doelnetten van tegenstanders te laten sidderen.

MO11-1

Maar V.V. IJmuiden groeit en één van de gezelligste sportclubs van Velsen wil verder uitbreiden. De vereniging wil meer teams met meiden samenstellen. Vind jij het leuk om een balletje te trappen en zou je dit willen doen in een leuke gezellige meidengroep? Ga de sportieve uitdaging aan en bezoek V.V. IJmuiden op de Tolsduinerlaan 8 in Velsen-Zuid!

Ben je enthousiast geworden maar ouder dan 18 jaar? Ook dan ben je welkom op het mooie terrein van Schoonenberg, want er is zeker ook plek voor meer dames!

Voor meer informatie over meidenvoetbal kun je altijd contact opnemen met Wybe Jaspers, ( *

Weerbericht