Onze sponsors

V.V. IJmuiden bezit al sinds jaar en dag over een zaalvoetbaltak. De teams die onder onze naam aan de competitie meedoen zijn allemaal vriendenteams. De competitie begint in september en eindigt in april. Over het algemeen vinden de thuiswedstrijden op maandag of vrijdag plaats, waarbij het team kan zelf hun voorkeursavond opgeven. De dag van de uitwedstrijden is afhankelijk van de voorkeursavond van de tegenstander (maar nooit in een weekend). Elk team speelt gemiddeld zo`n 2 à 3 wedstrijden in de maand.

Hebt u interesse om te gaan zaalvoetballen bij de V.V. IJmuiden, dan zullen wij u hieronder enige info verschaffen:

• Het eenvoudigst is – aangezien wij alleen over vriendenteams beschikken – wanneer u een team inschrijft – minimaal 8 vrienden/vriendinnen.Wanneer dit niet lukt, zullen wij ons uiterste best doen om u bij een bestaand team in te delen.
  • Elk team ontvangt een wedstrijdbal van de V.V. IJmuiden
  • Elke twee tot vier weken, afhankelijk van de KNVB, ontvangt u een wedstrijdprogramma van de vv IJmuiden
  • De contributie bedroeg in het seizoen 2012/2013 115 EUR per lid. De hoogte van de contributie is komend seizoen nog niet bekend, maar zal niet heel veel verschillen
  • De teams dienen hun eigen V.V. IJmuiden-tenue aan te schaffen (zwart-wit vertikaal gestreept, zwarte broek, zwart/witte kousen). IJmuiden heeft hiertoe een contract gesloten met Sport2000 en Hummel, waarbij het voordeliger kan zijn om het via IJmuiden te bestellen. Neem hiertoe contact met ons op!

Mocht u nog vragen hebben neem dan telefonisch (06-11796545)  contact op met Eric Jonkman (Secretaris).

Weerbericht