Beste leden,

Hierbij even een kleine uitleg in verband met het naderende einde van het seizoen. Aan het einde van elk seizoen zijn er altijd leden die of willen overschrijven of willen opzeggen. Dit vinden wij als bestuur natuurlijk jammer, maar is helaas een gegeven.

Hieronder een kleine handleiding die de verschillende handelingen aangeeft als men wil opzeggen of overschrijven.

1. Zorg dat de contributie volledig betaald is, eventueel navragen bij Stefan Meijvogel, onze penningmeester.
  2. Lever (eventueel) alle materialen in bij Nol van Hooff, onze materiaal verantwoordelijke voor de senioren, of bij Jack Zwart voor de jeugd.
  3. Zorg dat bovenstaand geregeld is, dan kan het overschrijvingsformulier getekend worden, of zeg op bij Jorg Veltman, onze secretaris, of bij Wybe Jaspers voor de jeugd.
  4. Nieuwe inschrijvingen of overschrijvingen naar vv. IJmuiden kunnen ook bij deze mensen gedaan worden. Nieuwe leden dienen ook hun spelerspas mee te nemen als zij van een andere club komen.

Vriendelijke groet,

Bestuur vv. IJmuiden