Onze sponsors

V.V. IJmuiden is de zaterdag voetbalvereniging van de gemeente Velsen. De v.v. IJmuiden heeft een zeer goede naam in de regio. Met ruim 550 leden is vv IJmuiden een van de grotere verenigingen binnen de gemeente Velsen.

De prioriteiten binnen de V.V. IJmuiden zijn:

• Het geven van een uitstekende opleiding aan onze jeugd, zodat er een probleemloze doorstroming kan komen naar de senioren selectie
  • Het creëren van een zodanig klimaat voor de senioren selectie, waarin resultaat en sportiviteit het belangrijkste zijn.
  • Het creëren van een zodanig klimaat waar elk lid – van groot tot klein – zich prima thuis voelt, waarin waarde en normen het belangrijkste zijn
  • Het regelmatig organiseren van activiteiten voor jeugd en senioren zodat de gezelligheid en clubverbondenheid wordt versterkt
  • Het nog verder verfraaien van de accommodatie

Heeft u interesse om deze mooie club te sponsoren – wat op vele manieren kan – neem dan gerust contact op met de sponsorcommissie en vraag naar de sponsorbrochure. Vervolgens zal een lid van de sponsorcommissie graag willen toelichten, welke commerciële mogelijkheden deze mooie vereniging voor u als sponsor biedt. Hier kunt u een lijst met de sponsors van vv IJmuiden vinden.

De sponsorcommissie bestaan uit de volgende leden:

VRIENDEN VAN IJMUIDEN

De doelstelling van “Vrienden van IJmuiden” is onder meer om bijzondere aanschaffingen en ondersteuningen binnen de vereniging mogelijk te maken.Elke “vriend(in) van IJmuiden” doneert jaarlijks EUR 50,=. Nadat wij uw bijdrage hebben ontvangen, zullen wij uw bord met vermelding van uw bedrijfs- of persoonsgegevens in de kantine van Voetbalvereniging IJmuiden ophangen. Mocht u een keer in de gelegenheid zijn om een wedstrijd van IJmuiden te bezoeken, dan kunt u uw bord boven de ingang van de snackafdeling terugvinden.Mocht u vriend – in navolging van reeds al bijna 80 vrienden – van v.v. IJmuiden willen worden, neem dan gerust contact op.De commissie “Vrienden van IJmuiden“ bestaan uit de volgende leden:

• Joop de Doodt tel. 0255-52 33 88
  • Bert Bakker   tel. 0255-51 52 56