V.V. IJmuiden 45+ - V.V. IJmuiden Reünie team

16 mei 2024 11:45

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 16-05-2023

Op zaterdag 18 mei 2024 staat er een reüniewedstrijd op het programma tussen V.V. IJmuiden 45+ - V.V. IJmuiden Reünie team. Het programma word muzikaal omlijst met een DJ.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Schoonenberg, Tolsduinerlaan 8, 1981 EG Velsen-Zuid. Aanvang 14:30 uur!

Komt allen!

Jarenlang gold het Leo & Jan van Klink-Toernooi als de opmaat voor de jaarlijkse V.V. IJmuiden-familiedag. Een week of 2 weken voor dè traditionele happening bij V.V. IJmuiden werd als een soort proloog voorgegaan door een toernooi tussen de overige seniorenteams, waarbij de selectiespelers over de diverse seniorenteams werden verdeeld of het 1e en 2e team van V.V. IJmuiden deden gewoon zelf mee.

De K.N.V.B. heeft de speeldagenkalender echter zo aanpast dat er aan het eind van de competitie in de maand mei geen vrij weekend meer over is om zo'n gezellig toernooi (met een nog gezelligere 3e helft) in te passen.

Dat er bij de oude cracks van weleer nog altijd behoefte bestaat aan zo'n toernooi laat deze wedstrijd, die op zaterdag 18 mei 2024 gespeeld wordt, wel zien. De onderlinge verbondenheid van de spelers met elkaar èn met de specifieke zaterdagvereniging aan de Tolsduinerlaan, is iets wat echt kenmerkend is.

1000084815.jpg

Foto boven: Het shirt van het V.V. IJmuiden Reünie 2024-team (waarschijnlijk nu al een collectors-item).

1000084795.jpg

Bovenstaande info is voor de handtekeningenjagers en de echte die-hard fans.

1000084790.jpg

Foto boven: V.V. IJmuiden ? in seizoen ?? / ?? in een zwart-wit outfit met als shirtsponsor Carpetland.
Staand (v.l.n.r.) Jeroen Prinsse, Rob van Leeuwen, Joop de Beurs, Vincent de Ruig, Michel van Leeuwen, Hans Korf, Paul Vader, Ben Bakker, Jaap van Duin, René Roozen, John van Evert en Martin Gans.

1000084792.jpg

Foto boven: V.V. IJmuiden ? in seizoen ?? / ?? in een zwart-zwit outfit met als shirtsponsor Carpetland.
Staand (v.l.n.r.): coach Hans Korf, n.n., Erwin Haasnoot ?, Jeroen Prinsse, n.n. en Michel van Leeuwen.
Zittend (v.l.n.r.): René Roozen, Martin Gans, John van Evert, Arjan Rozemeijer, Vincent de Ruig en Ben Bakker.

1000084791.jpg

Foto boven: V.V. IJmuiden in seizoen 2012-2013 tijdens het Van Klink Toernooi in 2013.
Staand (v.l.n.r.): Keeper Kees Bredeveld, Rik van Houten, Ben Bakker, Geert Smeding, John van Evert, Vincent de Ruig, n.n., Jeroen Prinsse, Bert Bakker, Rob van Leeuwen, Dave Smithuis, Martin Gans, Hans Korf en Dennis Looy.
Zittend (v.l.n.r.): Paul Vader, Henk Vis, René Roozen, Erwin Haasnoot, Joop de Beurs, Bart Kaldenbac, Ronald Vader en Michel van Leeuwen.
 1000084793.jpg

Foto boven: V.V. IJmuiden ? in seizoen ?? / ??.
Staand (v.l.n.r..): Geert Smeding, Marco van Drunen, Ben Bakker, Vincent de Ruig, Jeroen Prinsse, John van Evert, Rik van Houten en Maurits Visvliet.
Zittend (v.l.n.r.): Dave Smithuis, Dennis Looy, André Krab, Bart Kaldenbach, Rob van Leeuwen en Arie Kooij.

1000084789.jpg

Foto boven: V.V. IJmuiden ? in seizoen ?? / ??.
Staand (v.l n.r.): Ben Bakker, Maurits Visvliet, Marco van Drunen, Rik van Houten, Rob van Leeuwen, Willem Bakker, Wilco van der Pieterman, Geert Smeding en sponsor Doro (eigenaar van Tapas Bar El Puerto).
Zittend (v.l.n r.): Arjan Rozemeijer, Paul Vader, Bart Kaldenbach, Dennis Looy, Vincent de Ruig en Jeroen Prinsse.

Foto's: Uit het archief van Vincent de Ruig - www.vvijmuiden.nl © 16-05-24.

(nog in te voegen Pdf-bestand)

Logo_VVIJmuiden.jpg

www.vvijmuiden.nl
V.V. IJmuiden meer dan voetbal!

#Sportpark Schoonenberg #vvijmuiden45+ #vvijmuidenveteranen