Uitslag Minutenloterij tijdens V.V. IJmuiden 1 - SCPB'22 (zat) 1

7 december 2022 8:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 05-12-2022

Een initiatief van de selectie van V.V. IJmuiden 1 & 2 om geld te financieren voor het trainingskamp!

cbddcb072a3baa57758ba17ed7076ecbfce2b0d0.jpg

In de 5e thuiswedstrijd voor de competitie in speelronde 10 speelde V.V. IJmuiden 1 tegen SCPB'22 (zat) 1.
Het werd helaas een zwaar bevochten 1-0 overwinning voor de ploeg de equipe van trainer-coach Brian Tevreden.
1 doelpunt voor V.V. IJmuiden en dat betekent dat de prijs in de Minutenloterij in zijn volledigheid aan één persoon wordt uitgekeerd.

In de 87e minuut scoorde Salah Ait Bouazza, na aangeven van Mathijs Veldman, de winnende treffer. De scheidsrechter keurde directe het doelpunt goed, de assistent-scheidsrechter van de ploeg uit Badhoevedorp was het hier echter niet mee eens. Na een korte onderbreking bleef de scheidsrechter bij zijn beslissing en werd het doelpunt terecht toegekend. Voor Salah was het prachtig dat hij na maanden van blessureleed via een gouden wissel de winnende goal maakte.

Degene met getal 87 is dus de winnaar. De enige goal in de thuiswedstrijd voor V.V. IJmuiden betekent dat we maar één prijswinnaar hebben en dat hij € 100,= gewonnen heeft.

bus-87-nantes-900x450.jpg
Bron: https://www.vvijmuiden.nl/1/257/uitslag-minutenloterij-tijdens-vv-ijmuiden-1---scpb22-zat-1/

#Minutenloterij #vvijmuiden1