IJmuiden vv JO11-1 - Jong Holland JO11-1

IJmuiden vv JO11-1 - Jong Holland JO11-1

21 januari 2023 15:15

Thérèse van der Plas - De Beurs - www.vvijmuiden.nl © 21-01-2023

Vandaag stond de wedstrijd tegen de jongens uit Alkmaar gepland. Zo 's morgens vroeg hadden we nog wat last van een kleine wereld en lage temperaturen maar daar hebben de mannen van JO-11 geen boodschap aan en zijn klaar voor de wedstrijd.

Ondanks het mistige veld weten de mannen elkaar goed te vinden in het veld en is er een mooi samenspel te zien.

Na een paar minuten wordt Kick onderuit gehaald en krijgt een vrije trap. Een prachtige schot vanaf de middenlijn zo recht in het doel, 1-0.

De mannen weten elkaar goed te vinden in het veld ondanks de nieuwe posities, voor sommige spelers, lijkt het erop of ze al maanden zo spelen. Het eerste kwartier zijn we voornamelijk in de aanval. Een corner, genomen door Revi, via Finz richting Kick met het resultaat 2-0.

Jong Holland zette een tandje bij met deze score.Screenshot_2023-01-21_15.18.30.png

De verdediging moet aan de bak, veel ballen worden weggewerkt maar helaas weet Jong Holland te scoren 2-1. Finn die na een pittige griep even af en toe op adem moet komen langs de lijn werd vervangen door Mo. Met de stand 2-1 gaan we de rust in.

De spanning in de tweede helft is te voelen, ook bij de toeschouwers kun je dit zien. Net zo fanatiek als de spelers roepen zij voluit vanaf de zijlijn.

IJmuiden lijkt de bal niet meer helemaal onder controle te hebben en Jong Holland krijgt wat kansen richting het doel en deze weten zij te benutten, 2-2. Er wordt gevochten met voldoende kansen maar het geluk staat niet aan onze zijde. De paal wordt 3x geraakt zowel Sepp, Mees en Revi hebben een mooi schot op doel maar helaas allemaal op de paal. De bal wil er gewoon niet in!

Jong Holland heeft meer geluk, zij weten hun kans beter te benutten en komen op 2-3. De koppies lijken te gaan hangen.

Een mooie redding van Dani, hij zorgt ervoor dat het 4e doelpunt uitblijft. We zijn de laatste paar minuten veel te vinden op de goede helft maar helaas... voldoende kansen maar geen geluk voor IJmuiden. De wedstrijd wordt afgesloten met de eindstand 2-3.

Geen winst maar wat een genot om te kijken naar dit team.

Op naar volgende week....

Bron: https://www.vvijmuiden.nl/464/298/ijmuiden-vv-jo11-1---jong-holland-jo11-1/
Delen

Lees meer over:
#vvijmuidenJO11-1 #vvijmuidenjeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!