Nationale overschrijvingen amateurvoetbal mogelijk tot en met 15 juni 2022

René van der Plas - Bron: KNVB Media © 13-05-2022

KNVB Districtsnieuws

19150732.jpg

Het is altijd een populair onderwerp: de overschrijvingen in het amateurvoetbal. Spelers die volgend seizoen bij een andere vereniging in de categorie A willen spelen dienen hiervoor een overschrijving aan te vragen. Dit geldt ook voor spelers die in de afgelopen drie jaar hebben gevoetbald en inmiddels zijn afgemeld bij hun oude vereniging. De deadline is ook dit jaar vastgesteld op 15 juni, 23.59 uur. De verzoeken tot overschrijving worden verleend per 1 juli.

Bij het proces van overschrijven is er een rol weggelegd voor zowel de speler/speelster als voor de betrokken verenigingen. In het filmpje dat je kunt raadplegen via onderstaande link wordt het proces zo overzichtelijk mogelijk uitgelegd.

Bron: https://www.knvb.nl/nieuws/districtsnieuws/55496/nationale-overschrijvingen-amateurvoetbal-mogelijk-tot-en-met-15-juni

#KNVB