Nieuws rondom V.V. IJmuiden 2 voor het volgend seizoen.

10 mei 2023 10:45

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 10-05-2023

V.V. IJmuiden heeft de technische staf voor seizoen. 2023-2024 voor V.V. IJmuiden 2 rond!

De invulling van de technische staf voor V.V.IJmuiden 1 voor seizoen 2023-2024 was al enige tijd bekend. Deze week is er ook nieuws te melden voor wat betreft de invulling van de technische staf bij V.V. IJmuiden 2 voor het komende seizoen.

De technische commissie van V.V. IJmuiden heeft in de persoon van Evert de Ronde jr. een ambitieuze trainer gevonden voor het tweede elftal. Echter, Evert zal deze uitdaging niet alleen aangaan. Hij zal deze nieuwe  job gaan doen samen met niemand minder dan Marcel Munk.

Evert de Ronde jr. is als voetballer, jeugdtrainer, voetbalvader, zoon van Evert sr. en sinds kort ook als stand-in keeper bij het eerste elftal een bekend gezicht binnen V.V. IJmuiden en behoeft voor de meesten geen introductie. Hij is een clubman pur sang. Na het behalen van zijn eerste certificaat binnen de trainersacademie van A.F.C. Ajax is het een mooi moment om de volgende stap te zetten in zijn trainerscarrière en waar kan dit nu beter dan bij ‘zijn’ IJmuiden?!

Marcel Munk is een oud-speler van o.a. Telstar en IJsselmeervogels. Na zijn carrière als voetballer is Marcel actief geweest als hoofdtrainer en assistent-trainer bij clubs als hfc EDO, s.v. Olympia Haarlem en Young Boys. Het afgelopen seizoen was Marcel trainer van de talentvolle JO-13 van V.V. IJmuiden, waarmee hij uitkomt in de hoofdklasse. Met zijn ruime ervaring is Marcel in staat om Evert te ondersteunen bij het uitoefenen van zijn functie.

De verdere invulling van de staf van het tweede elftal krijgt nog een vervolg en daar gaan wij u nog verder over informeren.

De komende weken wordt veel aandacht besteedt aan de invulling van de selectie, waaronder het tweede elftal. Hierbij wordt een plan uitgerold waarin ook de doorstroming vanuit de jeugd centraal staat. De verwachting is dat hieromtrent binnen twee weken meer duidelijkheid over zal volgen.

Overigens blijven zowel Evert de Ronde jr. als Marcel Munk het komend seizoen, net als nu, aan de jeugd verbonden. Zij zullen gewoon als jeugdtrainers actief blijven binnen onze vereniging en de nieuwe functie gaan combineren met de huidige job.

V.V. IJmuiden wenst beide trainers veel succes met de laatste loodjes in het huidige seizoen en straks met de uitdaging in het nieuwe seizoen!

Bron: https://www.vvijmuiden.nl/1/415/nieuws-rondom-vv-ijmuiden-2-voor-het-volgend-seizoen/

#vvijmuiden2