V.V. IJmuiden 1 is ingedeeld in de 3e klasse A van district West I

7 juli 2023 16:15

René van der Plas - Bron: KNVB Media © 07-07-2023

Het vlaggenschip van onze vereniging zit in een poule met allemaal teams uit de provincie Noord-Holland. Het gros van teams komt uit de regio Kennemerland (s.v. Zandvoort, h.f.c. EDO, VSV (zaterdag), ij.v.v. Stormvogels, s.v. Beverwijk, r.k.v.v. DEM (zaterdag), ADO'20 (zaterdag), f.c. Castricum en de Foresters). Aangevuld met 3 teams uit de Zaanstreek, West-Friesland en de Noordkop. Respectievelijk s.v. Fortuna Wormerveer (zaterdag), v.v. Reiger Boys en HCSC.

In de 3e klasse A zitten 13 teams. Het gaat om een competitie over 24 wedstrijden. De kampioen promoveert rechtstreeks naar de 2e klasse A. De 3 periodekampioenen gaan in de nacompetitie uitmaken of zij eventueel via de play-offs promoveren. De nummers 13, 12 en 11 degraderen naar de 4e klasse en de nummers 9 en 10 gaan via de nacompetitie proberen om in de 3e klasse te blijven of zullen via deze play-out een niveau lager gaan spelen.

Bron: https://www.vvijmuiden.nl/463/443/vv-ijmuiden-is-ingedeeld-in-de-3e-klasse-a-van-district-west-i/

#3eklasse A 2023-2024