V.V. IJmuiden 2 is ingedeeld in de 2e klasse A van district West I.

11 juli 2023 18:15

René van der Plas - Bron: KNVB Media © 07-07-2023

Het 2e is dit jaar ingedeeld in de 2e klasse A van district West I. Deze poule is een mix van 2e teams van traditionele zaterdagvoetbal-clubs en de zaterdagtak van bekende zondag divisie clubs. ZOB uit Zuid-Oost Beemster komt met het 3e team uit in deze klasse.

Met v.v. IJmuiden komen er maar 2 andere teams uit de IJmond. R.k.v.v. DEM (zat) 2 en ADO'20 (zat.) 2 zijn de concurrenten uit de IJmond. De rest van de teams komen uit alle windstreken van de provincie Noord-Holland. AFC (zat.) 2, DZS 2, EVC 2, HCSC 2, s.v. Marken 2, OSV 2, Vrone 2, ZCFC 2 en het reeds genoemde ZOB 3.

Buiten het Amsterdamse AFC spelen alle teams boven het Noordzeekanaal. Het is voor de trainer-coaches Evert de Ronde jr. en Marcel Munk te hopen dat de Velsertunnel niet al teveel file-ellende gaat veroorzaken.

IMG-20230711-WA0006.jpg
Bron: https://www.vvijmuiden.nl/1/445/vv-ijmuiden-2-is-ingedeeld-in-de-2e-klasse-a-van-district-west-i/

#vvijmuiden2