Een dringende oproep!!! Zonder vrijwilligers staat alles stil!!!

Een dringende oproep!!! Zonder vrijwilligers staat alles stil!!!

28 augustus 2023 10:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 28-08-2023

Een nieuw seizoen staat voor de deur. Seizoen 2023 - 2024 en het belooft weer een prachtig seizoen te worden! Het zal niemand ontgaan zijn dat ons sportpark aan de Tolsduinerlaan in Velsen-Zuid een complete facelift heeft ondergaan. Uiteraard beschikken we sinds ongeveer een jaar over een kunstgrasveld voor de kantine. De natuurgrasvelden zijn op de schop gegaan en alle velden zijn voorzien van LED-verlichting. Momenteel wordt met man en macht gewerkt om de velden, ballenvangers, doelen en omheining op tijd gereed te krijgen.

Bovenstaande werkzaamheden worden door de werknemers van Sportloket Velsen / SRO afdeling Velsen en voor specifieke werkzaamheden huren zij professionals in.

Wij, als voetbalvereniging IJmuiden, kunnen op onze beurt kunnen niet zonder vrijwilligers!

We maken nu gebruik van ongeveer 80 trainers die door de week en op de zaterdag onze teams trainen en begeleiden. Daarbij zijn er ook jeugdleiders actief and last but not least onze spelleiders en scheidsrechters die soms doordeweeks, maar uiteraard op de zaterdag klaar staan om onze thuiswedstrijden te fluiten.

Onze oergezellige kantine is de financiële dobber waarop onze familiaire voetbalvereniging drijft. Doordeweeks bij de jeugdtrainingen en uiteraard op de zaterdagochtend en zaterdagmiddag tijdens wedstrijden zijn vrijwilligers actief om onze leden en de bezoekers van ons clubhuis te voorzien van een hapje en een drankje.

Toch hebben wij dit seizoen dringend behoefte aan vrijwilligers. Met name onze bar kan op de zaterdagen en doordeweeks nog mensen gebruiken.

V.V. IJmuiden is een prachtige voetbalvereniging waarbij de vrijwilligers ervoor zorgen dat alles draait en de motor ook blijft draaien.

Hierbij een oproep aan de spelende en niet-spelende leden, donateurs, supporters, aanhangers om je aan te melden als vrijwilliger!

Meld je aan via onze vrijwilligerscoördinator:

Dennis 't Hart
e-mail: [email protected]
telefoon: +31 6 1094 2565

Vrijwilligerswerk bij V.V. IJmuiden - We doen het samen!

IMG-20230621-WA0006.jpg
Delen

Lees meer over:
#Sportpark Schoonenberg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!