Minutenloterij V.V. IJmuiden 1 (seizoen 2023-2024)

19 september 2023 18:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 25-09-2023

Ook dit jaar organiseert de selectie van V.V. IJmuiden weer een Minutenloterij. Hoe je als deelnemer mee kunt doen en wat de exacte spelregels zijn, hoe e.e.a. verloopt en waar de uitslag te vinden is wordt hieronder verder uitgelegd.

Beste voetbalvrienden en vriendinnen,

Gelukkig is het weer zover, het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Ook dit jaar organiseert de selectie van V.V. IJmuiden een Minutenloterij.

Hoe gaat dit in z’n werk?
Er worden in totaal 98 minuten verkocht voor € 30 per stuk. Iedere goal die het 1e selectieteam maakt tijdens een thuiswedstrijd is geld waard.

Per wedstrijd wordt er € 100,00 verdeeld over het aantal doelpunten dat de thuisploeg maakt. Dus bij een stand van 2-1 in het voordeel van V.V. IJmuiden, wordt de € 100,00 verdeeld over de twee minuten waarin is gescoord. Is er in jouw minuut gescoord? Dan ontvang je in dit geval dus € 50,00.

Wanneer weet je of je gewonnen hebt?
Dit jaar komt de uitslag van iedere week op Facebook en op de website van de club te staan (www.vvijmuiden.nl). Hierbij zal ook vermeld worden wie de gelukkige(n) zijn van die week.

Let wel, de gekochte minuten gelden alleen voor thuiswedstrijden van V.V. IJmuiden 1 competitiegericht en dus niet voor uitwedstrijden of wedstrijden van andere teams van de club.

Beker- en oefenwedstrijden tellen ook niet mee voor de minutenloterij. De minuut waarin wordt gescoord, wordt altijd bijgehouden door één en dezelfde persoon die bij iedere thuiswedstrijd aanwezig is. Deze tijd (dus deze minuut) is leidend en hier wordt niet van afgeweken.

Waar kun je minuten kopen?
Als je mee wilt doen, dan kun je minuten kopen bij Justin Balm en / of Stan Eefting. Beiden zijn de contactpersonen t.a.v. deze actie. Zij zijn persoonlijk op de club te benaderen voor deze actie en anders via Facebook of de website www.vvijmuiden.nl

Met de volgende link kan je zien welke minuten er nog beschikbaar zijn:

Let wel: OP=OP!!

Hoe wordt je geïnformeerd?
Er zal wekelijks een update op de Facebook-pagina en de Voetbal Assist-app van Voetbal Vereniging IJmuiden worden geplaatst met de gewonnen minuten.

Nog even een resumé:
  • Er wordt € 100,00 verloot per thuiswedstrijd, gedeeld door het aantal doelpunten dat V.V. IJmuiden 1 scoort;
  • De € 30,00 per minuut dient contant of via een tikkie te worden betaald bij bovengenoemde contactpersonen;
  • 98 minuten (dus loten) in totaal.
  • Alle minuten die niet worden verkocht gaan naar de selectie
  • De actie geldt alleen bij competitiewedstrijden van V.V. IJmuiden 1;
  • Het gaat om de doelpunten die V.V. IJmuiden 1 scoort (tegenstander telt dus niet mee);
  • Uitslagen komen op Facebook en de website van V.V. IJmuiden (www.vvijmuiden.nl) te staan;
  • Ook bij verlies tellen de doelpunten die V.V. IJmuiden scoort.

Zaterdag 30 september 2023 is de 1e thuiswedstrijd van V.V. IJmuiden 1, en wat voor een, de derby tegen Stormvogels 1.

Tijdens deze wedstrijd gaat de actie van start en geldt als zodanig als de aftrap voor de Minutenloterij Selectie V.V. IJmuiden seizoen 2023-2024.

We zien jullie de 30ste!

Alvast bedankt voor het meedoen!

Met sportieve groet,

Feest- en organisatiegroep selectie V.V. IJmuiden 2023-2024

cbddcb072a3baa57758ba17ed7076ecbfce2b0d0.jpg

vvijmuiden.jpg