Grote Clubactie is weer van start!

28 september 2023 8:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 28-09-2023

Deze week is de Grote Clubactie weer van start gegaan! De boekjes zijn aan de spelers en speelsters uitgedeeld.

Vorig jaar heeft V.V. IJmuiden ruim € 7.000,- opgehaald (€ 7664,40 om precies te zijn). Van de opbrengst zijn 8 nieuwe (verrijdbare) gekocht.

Ook dit jaar gaan we weer voor nieuwe doelen, pionnen, hesjes en andere materialen. Het zal u tevens niet ontgaan zijn dat Sportpark Schoonenberg een metamorfose heeft ondergaan. Daar hoort ook nieuw materiaal bij, want stuk je bij beetje willen we het totale niveau van de club omhoog brengen.

Degene die de meeste loten verkoopt verdient een cadeaubon van € 50,- en de nummers 2 en 3 een bon van € 25,-. De verkopers die meer dan 25 loten verkopen krijgen een medaille!

Net als voorgaande jaren is het ook weer mogelijk om een Superlot te kopen! Met een Superlot koop je voor een bedrag van € 150,- vijftig loten ineens en gaat er direct € 120,- in de clubkas!

Doe mee met uw zoon of dochter, kleinzoon of kleindochter, buurjongen of buurmeisje of speel spontaan mee met degene die bij u aan de deur komt!

Koop een lot of meerdere loten en ondersteun V.V. IJmuiden!

Superlot
Spek je clubkas en verkoop 50 loten in één keer!

Maak echte klappers met Superloten
Met een Superlot ter waarde van € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Ook hier gaat 80% naar de clubkas. Dat is € 120,- per verkocht Superlot.

Een Superlot is ideaal om te verkopen aan seniorenteams binnen de vereniging (zo dragen ook zij hun steentje bij). Daarnaast is het voor bedrijven een mooie vorm van mini-sponsoring. Koopt een bedrijf een Superlot bij je? Zet ze dan in het zonnetje!

Verkoop Superloten en maak kans op € 5.000,- extra voor de clubkas!
Uit alle verkochte Superloten wordt 1 Superlot getrokken. Is het winnende Superlot verkocht door jouw vereniging? Dan maakt de Grote Clubactie, namens de koper van jouw Superlot, € 5.000,- aan jullie club over. Deze Superlot trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Interesse in een Superlot?
Degenen die interesse hebben in een Superlot die kunnen contact op nemen met Wybe Jaspers, per e-mail te bereiken via: [email protected]

Open de link hieronder met verdere uitleg hoe e.e.a. werkt met het Superlot.

grote-clubactie-logo_1.png
Bron: https://www.vvijmuiden.nl/463/511/grote-club-actie-is-weer-van-start/