Het Steigerhuys Man of the Match: Daan Gravemaker

12 oktober 2023 9:15

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 12-10-2023

Tijdens de 1e thuiswedstrijd van het seizoen na de derby V.V. IJmuiden - IJ.V.V. Stormvogels is Daan Gravemaker verkozen tot Man of the Match.

De derby V.V. IJmuiden 1 - IJ.V.V. Stormvogels werd door de thuisploeg terecht met 0-4 verloren. V.V. IJmuiden had tegen het favoriete Stormvogels weinig tot niets in te brengen. Keeper Danny Does had nog een aantal mooie reddingen, waardoor een hele grote afstraffing achterwege bleef. V.V. IJmuiden was ietwat flets. The boys wilden wel maar de passie en het mes tussen de tanden ontbrak. Daarbij maakte Stormvogels vrij snel de 0-1 waardoor zij toch wel makkelijk naar de 0-4 overwinning speelden.

Man of the Match werd Daan Gravemaker die door zijn inzet en ook het correct uitvoeren van zijn taken toch nog een voldoende scoorde. Al had Daan het liefst 1 of 3 punten gehad en gewonnen van de rivalen uit IJmuiden Zeewijk.

Grootste winnaar van de dag was echter Jack Post en met hem de penningmeester van V.V. IJmuiden. Het mooie weer, de volke kantinre en terras leverde voor V.V. IJmuiden in de 3e helft wel de 3 punten op.

1000042727.jpg

Foto boven: Uit handen van V.V. IJmuiden-secretaris René van der Plas kreeg Daan Gravemaker The Man of The Match-prijs uitgereikt. Een cadeaubon van Brasserie Het Steigerhuys in Velserbroek.

Man of the Match-sponsor is:

1000042726.jpg

Brasserie Het Steigerhuys