Sponsors gezocht!

15 oktober 2023 16:15

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 28-10-2023

Voor de huidige competitie in seizoen 2023-2024 zijn wij nog op zoek naar wedstrijd- & wedstrijdbalsponsors!

V.V. IJmuiden is een club in ontwikkeling en de herindeling c.q. vernieuwing van de velden en het complex brengen kosten met zich mee. Zo ook de aankleding van het complex, het faciliteren van onze voetbalteams en de aanschaf van voetbalmaterialen en toebehoren. Daarbij zijn wij ook op zoek naar sponsors voor de (middel)lange termijn.

Interesse om een wedstrijd te sponsoren?

Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

De volgende onderstaande sponsoren gingen u voor!

--------------

Naast het sponsoren van de "Man of the Match" en van een wedstrijd zijn er ook tal van andere vormen van sponsoring bij V.V. IJmuiden mogelijk.

Voor elke sponsor bestaat er wel een passende manier om V.V. IJmuiden te kunnen sponsoren. Een
manier die past bij uw bedrijf of aansluit bij uw maatschappelijke overtuiging. Mocht dit nog niet zo zijn, bestaat er altijd nog de mogelijkheid voor maatwerk.

1. Hoofdsponsor
2. Kledingsponsor
3. Bordsponsor
4. Vlaggensponsor