Het Steigerhuys Man of the Match: Danny Does

18 november 2023 17:30

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 19-11-2022

Tijdens de 3e "thuiswedstrijd" van het seizoen is na de wedstrijd V.V. IJmuiden - S.V. De Foresters Boys Danny Does verkozen tot Man of the Match.

Danny laat week-in week-uit zien dat hij een talentvolle keeper is. In de match tegen De Foresters stopte Danny bij 0-1 een penalty van tegenstander De Foresters uit Heiloo. Helaas ging deze eerste wedstrijd onder de nieuwe trainer-coach David Zonneveld verloren. De einduitslag was 0-2, maar het vertoonde spel tegen de koploper en de inzet van het team geeft de burger weer moed voor de volgende wedstrijd.

IMG-20231119-WA00291.jpg

Foto boven: Uit handen van V.V. IJmuiden-secretaris René van der Plas kreeg Danny Does, tussen de buien door, The Man of The Match-prijs uitgereikt. Een cadeaubon van Brasserie Het Steigerhuys in Velserbroek.

Man of the Match-sponsor is:

Brasserie Het Steigerhuys
Ambachtsweg 3
1991 HN Velserbroek
telefoon: 023- 785 3 896
e-mail: [email protected]
website: https://www.hetsteigerhuys.nl

Wij danken eigenaar Rinus Otte en zijn team voor het sponsoren van de Man of the Match bij de thuiswedstrijden van V.V. IJmuiden 1

Wij willen u er tevens op attenderen dat Rinus Otte via Otte Catering verzorgd in Velsen en omstreken.

Naast een online aanbod kunt u bij Otte Catering ook terecht voor warme & koude buffetten, tapas, italiaans, stamppotten, Indische rijsttafels, saté buffet, tapas buffet, luxe hapjes en BBQ’s en meer. Dit kan anaf 10 personen.

Otte Catering is al sinds jaar en dag een begrip in de regio

Bedrijfsfeestjes, verjaardagen, jubileums etc.
Bij uw thuis, op locatie of op onze locatie.
Onder het kopje bestel online kunt u altijd een vrijblijvende offerte opvragen.
Bellen kan natuurlijk ook nog altijd: 06-55162488

_cms1613677561_otte-catering-nieuw-logo-contouren-8-11-2016-1-1.jpg

Klik op de link voor verdere informatie: https://www.ottecatering.nl

#vvijmuiden1 #vvijmuiden1ManoftheMatch