Hotel & brasserie Augusta Man of the Match: Sam 't Hart

19 november 2023 18:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 19-11-2023

Tijdens de 4e thuiswedstrijd van het seizoen is na de wedstrijd V.V. IJmuiden - V.S.V. (zaterdag) Sam 't Hart verkozen tot Man of the Match.

Sam 't Hart debuteerde vorig seizoen reeds in V.V. IJmuiden 1 tijdens de uitwedstrijd tegen S.C. Buitenveldert (2-1 verlies). In deze wedstrijd viel Sam in en er zouden sindsdien nog vele invalbeurten volgen. Hij is een vaste waarde in V.V. IJmuiden 2. Trainer-coach Evert de Ronde jr. is zeer tevreden over zijn jonge pupil. Sam viel in de thuiswedstrijd tegen V.S.V. (zaterdag) 1 in en deed dit niet onverdienstelijk. Hij strooide met mooie passes en deed zijn taak naar behoren. Wij feliciteren Sam met zijn uitverkiezing, maar liever had hij de 3 punten gepakt! Helaas ging de wedstrijd tegen V.S.V. in de stromende regen verloren. Op basis van de eerste helft wellicht terecht, maar de tweede helft was voor V.V. IJmuiden. Het zoet van de overwinning komt steeds dichterbij! Wellicht in de wedstrijd in Wormerveer tegen de plaatselijke Fortuna Wormerveer.

IMG-20231119-WA0032.jpg

Foto boven: Uit handen van V.V. IJmuiden-secretaris René van der Plas kreeg Sam 't Hart The Man of The Match-prijs uitgereikt. Een cadeaubon van Hotel & brasserie Augusta.

Man of the Match-sponsor is:

Augusta hotel & brasserie
Oranjestraat 98

1975 DD IJmuiden
telefoon: 0255 - 514 217
e-mail: [email protected]
website: https://augusta.nl/

V.V. IJmuiden meer dan voetbal!

#vvijmuiden1 #vvijmuiden1ManoftheMatch