V.V. IJmuiden 1 - S.V. Zandvoort 1

3 februari 2024 9:30

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 03-02-2024

13e speelronde 3e klasse A, district West I.

V.V._IJmuiden_1_-_S.V._Zandvoort_1.jpg

Op zaterdag 3 februari 2024 zijn we aanbeland in de 2e periode van de competitie. Vanaf nu speelt V.V. IJmuiden 1 de returnwedstrijden in de 3e Klasse A (district West I).

Afgelopen week heeft IJ.V.V. Stormvogels beslag gelegd op de 1e periode. De felicitaties gaan naar de club van voorzitter Nico Stoker en de trainerstaf en team van trainer-coach Patrick Krop.

In de 13e speelronde staat voor V.V. IJmuiden 1 de thuiswedstrijd tegen S.V. Zandvoort 1 op het programma. Wij wensen de spelers, trainers, staf en supporters uit Zandvoort van harte welkom evenals de scheidsrechter van deze wedstrijd de heer D.(Davey) Bone.

Een blik op de ranglijst leert ons dat deze wedstrijd gaat om een duel tussen de nummers 6 en 7. S.V. Zandvoort staat onderin het linkerrijte met 19 punten uit 12 wedstrijden en de thuisploeg behaalde 14 punten uit 12 wedstrijden en kijkt uiteraard omhoog. De punten zijn duur in deze wedstrijd en de belangen zijn erg groot. S.V. Zandvoort wil graag in het spoor blijven van teams als Reiger Boys, FC Castricum en hfc EDO, terwijl V.V. IJmuiden ook graag wil aansluiten bij S.V. Zandvoort en die andere 3 genoemde teams. Het kampioenschap in de 3e Klasse A lijkt een strijd te worden tussen IJ.V.V. Stormvogels en De Foresters uit Heiloo.

V.V. IJmuiden heeft vorige week afscheid genomen van David Zonneveld. Wij bedanken David voor zijn interim-werkzaamheden bij V.V. IJmuiden en wij zijn hem zeer erkentelijk dat hij op zeer korte termijn de leemte in de trainersstaf wilde invullen na het plotselinge opstappen van Brian Tevreden.

Wij verwelkomen Johan van Wort als nieuwe trainer-coach van V.V. IJmuiden. Een korte introductie van onze nieuwe hoofdcoach. Johan is 58 jaar en afkomstig uit Amsterdam. Als speler was hij actief voor WMS en Rivalen in Amsterdam en daarna heeft hij in de jeugd gespeeld bij Rood Wit Amsterdam en stroomde toen door naar de selectie van Rood Wit. Rood Wit speelde destijds in de 1e klasse West, toen nog het 2e niveau op het amateurniveau. Via AFC Ajax 3 en DS'79 (het huidige FC Dordrecht) speelde hij nog een jaar in het C-team (Jong Telstar) bij onze buren op Schoonenberg. Daarna speelde Johan (hij was inmiddels al voetbaltrainer) nog een paar jaar bij de veteranen van Ajax.

Vanaf 1990 is Johan van Wort als trainer actief bij clubs, maar ook voor de KNVB. Hij was als trainer onder andere als trainer-coach werkzaam bij Energia, S.C. Badhoevedorp, D.O.B., Herenmarkt, Swift (zondag), Egmondia (zondag), Ouderkerk (zaterdag) en was hij trainer bij de voormalige club van onze oud-speler en trainer Ronald Dooyeweerd (Zaanlandia) en tot voor kort was Johan werkzaam bij 4e klasser GeuzenMiddenmeer

Wij hopen dat Johan zijn jarenlange ervaring over kan brengen op onze gretige groep en dat hij het goede werk van zijn voorganger kan voortzetten. Het bestuur en de technische commissie hebben daar hun volle vertrouwen in en wij wensen hierbij Johan veel succes bij deze wedstrijd en in het vervolg van de competitie!

Tenslotte wensen wij iedereen een fijne en sportieve wedstrijd toe!

Opstellingen van de beide teams:

V.V. IJmuiden 1
1. Danny Does (1)
2. Ahmed Othman (2)
3. Arben Westmaas (5)
4. Daan Gravemaker (6)
5. Özan Kutlu (7)
6. Nick Ebbeling (8)
7. Justin Balm (10)
8.  Daan Heinemeijer (9)
9. Mathijs Veldman (11)
10. Joshua Dominggus (12)
11. Floyd Hille (17)

Reserves:
○ Sam 't Hart (3)
○ Daniël Vonk (4)
○ Ali Aimilun (13)
○ Myron Sorengers (14l)
○ Nick van der Woude (15)
○ Luuk van der Vaart (16
○ Levi Oudt (18)

S.V. Zandvoort 1

1. Micky Groot (1)
2. Choubassi, Silvio (2)
3. Fernando Lewis (5)
4. Luc Steenkist (7)
5. Jelle de Haan (9)
6. Kasr de  Vries, Kas (10)
7. Nigel Berg (11)
8. Dylan Kreuger (14)
9. Rico den Burg (17)
10. Kayen Lock (38)
11. Jeffrey Sam-Sin (40)

Reserves:
○ Dex Takken (6)
○ Koen Michielsen (8)
○ Salim Fertoutan (19)
○ Menno Ipenburg (2)

Man of the Match-sponsor is:

augusta_logo-1_3.png

Hotel & brasserie Augusta
Oranjestraat 98
1975 DD IJmuiden
telefoon: 0255 - 514 217
e-mail: [email protected]
website: https://augusta.nl

Als Man of the Match-sponsor treedt wederom Hotel & brasserie Augusta in IJmuiden op. In Augusta hotel & brasserie beleeft u de authentieke sfeer van het IJmuiden van ruim een eeuw geleden. Nu geniet Augusta nog steeds het aanzien van toen en lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan.

De mooie, smaakvolle brasserie en het gezellige hotel met haar 25 hotelkamers zijn daarvan het levende bewijs. Voorzien van alle comfort, maken zij uw overnachting tot een ware belevenis. Daarnaast is Augusta een prima locatie voor zakelijke bijeenkomsten. De vergaderzalen en dinerkamers bieden ruimte aan gezelschappen van 8-50 personen en zijn ook zeer geschikt voor een privé diner of een besloten receptie.

De komende 2 weken is V.V. IJmuiden 1 vrij en zal er op dinsdag 13 februari 2024 worden geoefend tegen R.K.V.V. Velsen (zon.) 2 en op 17 februari 2024 is het IJmuidense SVIJ onder leiding van Nico van den Berghe de tegenstander. Op 24 februari 2024 staat de clash c.q. derby tegen IJ.V.V. Stormvogels op het programma. Trainer Johan van Wort, zijn staf en de spelers rekenen op deze serie derby's ook op uw steun!

Hieronder de uitslagen van speelronde 12 in de 3e klasse A (district West I) van 27 januari 2024:

1000064474.jpg
Hieronder het programma van speelronde 13 in de 3e klasse A (district West I) op zaterdag 3 februari 2024:

1000064482.jpg

Hieronder de stand in de 3e Klasse (district West I) op 27 januari 2024 na speelronde 12:

1000064491.jpg

Hieronder de periodestanden met de actuele stand in de 1e  periode op 27 januari  2024:

1000064497.jpg

vvijmuiden_1.jpg

V.V. IJmuiden meer dan voetbal!

#Sportpark Schoonenberg #vvijmuiden1