Johan van Wort per direct opgestapt als trainer bij V.V. IJmuiden

Johan van Wort per direct opgestapt als trainer bij V.V. IJmuiden

9 februari 2024 8:45

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 0902-2023

Bestuur beraadt zich over hoe nu verder...

Afgelopen week stond Johan van Wort als eindverantwoordelijke voor de selectie. Vrijwel direct blijkt dat de chemie tussen de spelers en de trainer niet is wat het bestuur er van had verwacht.

Tijdens de sollicitatie procedure gaf Johan aan de lijn van zijn voorganger David Zonneveld door te willen trekken. Om een goede indruk te krijgen liep hij drie weken lang mee tijdens de laatste weken dat David de eindverantwoordelijke was.

Echter, na de eerste training en tijdens de wedstrijdbespreking van de wedstrijd tegen S.V. Zandvoort ontstond er tussen de spelersgroep en de trainer een verschil van inzicht wat die lijn precies was.

In de afgelopen dagen is door het bestuur getracht dit verschil van inzicht weg te nemen en beide groepen in lijn te krijgen, maar helaas is dat niet gelukt.

De trainer heeft toen besloten dat hij geen draagvlak binnen de spelersgroep zag om de klus af te maken.
Johan is een ervaren trainer die de klappen van de zweep kent. Natuurlijk weet hij daarom ook wanneer zaken niet gaan zoals hij zou willen. Op basis van zijn ervaring heeft hij dit besluit genomen.

Dit is iets wat wij als bestuur zeer betreuren. Het bestuur is met de spelers en de technische commissie in beraad om te kijken hoe we dit voor de komende maanden gaan oplossen.

Gelukkig is de selectie twee weken vrij zodat we even lucht hebben om e.e.a. te regelen. Daarna staat de kraker tegen IJ.V.V. Stormvogels op het programma en zullen we er klaar voor moeten zijn.

Wij houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Zodra er nieuws is dan hoort u dat van ons via onze website en de sociale media.

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V. IJmuiden 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delen

Lees meer over:
#Sportpark Schoonenberg

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!