V.V. IJmuiden 45+ 🤍🖤🤍 - V.V. IJmuiden Reünie-team 👚 1-5

22 mei 2024 16:30

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 22-05-2023

De oudjes van het V.V. IJmuiden Reünie-team die doen het nog best in shirts waar normaal gesproken Palermo FC en de leider in de Giro d'Italia patent op heeft 👚.

Scoreverloop:

0-1 Dave Smithuis (V.V. IJmuiden Reünie-team)
0-2 André Krab (V.V. IJmuiden Reünie-team)
1-2 Marco Wiegman (V.V. IJmuiden 45+)
1-3 Vincent de Ruig [penalty] (V.V. IJmuiden Reünie-team)
1-4 Vincent de Ruig (V.V. IJmuiden Reünie-team)
1-5 Vincent de Ruig [penalty] (V.V. IJmuiden Reünie-team)

De uitslag tijdens de 3e helft was onbeslist!

Gedurende de wedstrijd en tijdens de zeer natte 3e helft verzorgde Bas Nierop de muzikale omlijsting van het geheel.

E.e.a. was prima georganiseerd door Vincent de Ruig c.s.

Dit was weer typisch V.V. IJmuiden met een typische zonovergoten IJmuiden voetbalzaterdag.

1000086482.jpg

Foto boven: Jeroen Prinsse met een drinkbus samen met Paul Vader en coach Hans Korf.

1000086481.jpg

Foto boven: Good-old Jeroen Prinsse met om hem heen een horde handtekeningenjagers... Of waren het nu groupies?

1000086480.jpg

Foto boven: Kees Brederveld, Marco Wiegman en scheidsrechter Erwin Lohman.

1000086479.jpg

Foto boven: Voor deze gelegenheidswedstrijd was Erwin Lohman de scheidsrechter van dienst. Marco Wiegman en Kees Brederveld waren ook van de partij.

1000086478.jpg

Foto boven: Robbie van Leeuwen met vlag en mobiele telefoon.

1000086483.jpg

Foto boven: Een actie foto van good-old Erwin Haasnoot. Erwin was helemaal uit Noviomagus (latijns voor Nijmegen) gekomen om deze wedstrijd te spelen bij zoals hij zei "de mooiste voetbalclub van Nederland". De 3e helft laat hij gedurende het lopende seizoen nu over aan nicht Merel en neef Kelvin. Maar ook met de traditionele familiedag is Erwin uiteraard gewoon weer welkom.

1000086477.jpg

Foto boven: Wilco van der Pieterman samen op de foto met Hans Korf.

1000086476.jpg

Foto boven: Good-old Carlo van Zelm in duel met onze ex-voorzitter Michel Spierenburg.

1000086475.jpg

Foto boven: V.V. IJmuiden heeft zijn eigen Hansie Hansie oftewel maatje Hans Korf, hier samen op de foto met Paul Vader.

1000086473.jpg

Foto boven: De beide teams gebroederlijk op de gezamenlijke elftalfoto.

Achter / staand (v.l.n.r.): Gerard Blanken, Wilco van der Pieterman, Arnoud van der Plas, Bas Maasland, Rob van Leeuwen, Stefan van Summeren, René Roozen, Ben Springer, Erwin Lohman, Joop de Beurs., Maurits Visvliet, John van Evert, Kees Brederveld, Hans Korf, Vincent de Ruig, Johan Biskanter, Carlo van Zelm, Ton Postma, Gerard van Rixel, John, Ben Bakker, Michel Spierenburg en Michael Freriks.

Voor / gehurkt (v.l.n.r.): (Minister) Rik van Houten, Jeroen Prinsse, Dennis Looy, Arie Kooy, André Krab, Marco Wiegman, Paul Vader, Erwin Haasnoot, Baart Visserman, Dave Smithuis & Erik van der Zwet Slotenmaker.

☆ Tijdens en na de wedstrijd waren o.a. aanwezig: Michel van Leeuwen, Eric Jonkman, Bert Bakker, Ronald Vader (na afloop van de wedstrijd van VVH Velserbroek 1). Hans Wessel en uiteraard de vrouwelijke aanhang van de spelers.

Foto's & verslag: Vincent de Ruig in samenwerking met René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 20-05-24.

Logo_VVIJmuiden.jpg

www.vvijmuiden.nl
V.V. IJmuiden meer dan voetbal!

#Sportpark Schoonenberg #vvijmuiden45+1