A.S.V. Wartburgia 1 - V.V. IJmuiden 1

24 september 2022 8:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 24-09-2022 - 01-08-2022

1e speelronde 3e klasse, district West I.

Op zaterdag 24 september 2022 staat de eerste speelronde in de 3e Klasse B van District West I op het programma. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter J. van Egmond. Tegenstander is A.S.V. Wartburgia 1 uit Amsterdam.

De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Drieburg, Kruislaan 4, 1097 EC Amsterdam. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

Staf en spelers verzamelen zich 's ochtends om 11:30 uur in de kantine van DKV voor de lunch en de wedstrijdbespreking.

Afgelopen donderdag had de selectie na de training de traditionele aftrap van de competitie. Zoals de laatste jaren gebruikelijk organiseerde Evert de Ronde samen met Mark Hoogendijk een avondje met een heerlijke saté. Jack Post voorzag eenieder van een drankje. Allen dank hiervoor!

Voetbal Vereniging IJmuiden wenst de spelers en de technische staf bestaande uit Brian Tevreden
Bjorn de Jong, Kelly Meyboom, Maurice van Lieshout, assistent-scheidsrechter Mike van der Vlis en de elftalbegeleiders Evert de Ronde en Nico de Haas veel succes in de competitie!

Nog even terug naar de eerste tegenstander van dit seizoen voor de competitie. Tegenstander A.S.V. Wartburgia is niet een geheel onbekende tegenstander. Jaar in, jaar uit eindigt  Wartburgia bij de eerste 4 in de 3e Klasse B. De laatste jaren spelen zij ook continu nacompetitie. Nog onder Anthony Correia in seizoen 2018-2019 kwam V.V. IJmuiden in de 1e ronde van de nacompetitie uit tegen Wartburgia. V.V.IJmuiden won in Amsterdam met 2-3 en schakelde de Amsterdammers direct uit. Via Joshua Dominggus en Delano Post met 0-2 op voorsprong . Wartburgia maakte voor rust 1-2  via Daan Tuerlings. Vlak voor tijd maakte Milan Besselink in de 89e minuut de 2-2. In de blessuretijd voorkwam Delano Post een verlening door de 2-3 te maken. V.V. IJmuiden werd echter de ronde erop uitgeschakeld in de nacompetitie.

Het afgelopen seizoen eindigde A.S.V. Wartburgia als 4e in hun klasse en werd Buitenboys onbetwist de kampioen. Wartburgia mocht wederom uitkomen in de nacompetitie en was het Haarlemse EDO met 5-2 te sterk in de nacompetitie. EDO redde het in de volgende ronde ook niet, zodat de Haarlemmers dit seizoen ook in de 3e klasse B uitkomen.

Net als V.V. IJmuiden redde A.S.V. Wartburgia het net niet in de KNVB Districtsbeker. Er werd met 0-4 gewonnen van Wasmeer en er werd met 2-3 verloren van AFC Ajax 2. De laatste wedstrijd in de beker was een wedstrijd om des keizers baard en deze match gwerd met 1-2 verloren tegen V.V.IJ. uit IJsselstein.

Hieronder het complete programma van speelronde 1 in de 3e klasse B van District West I.

Screenshot_20220923-164154_Chrome.jpg

#3eklasse B 2022-2023 #vvijmuiden1