SVW 27 JO11-1 tegen v.v. IJmuiden JO11-1

SVW 27 JO11-1 tegen v.v. IJmuiden JO11-1

24 september 2022 22:45

Thérèse van der Plas - De Beurs - www.vvijmuiden.nl © 24-09-2022

Zaterdagochtend vroeg uit de veren voor een spannende pot. SVW staat op de planning. We moeten aan de bak... Tegen de gedeelde nummer twee. Dat zorgt toch wel voor wat spanningen en zenuwen.

De eerste paar minuten is de bal (te)veel op onze helft. Daar moet verandering in komen vinden de mannen.

Na 10 minuten komt de omslag en weten de mannen het doel van SVW te vinden. Finz scoort het openingsdoelpunt, 0-1.

Dat smaakt naar meer... aftrap genomen en boem, Revi scoort de 0-2.

Beide teams strijden als leeuwen en gaan ervoor. In het heetst van de strijd, krijgen we een vrije trap. Mo schiet deze bal feilloos en loeihard in het net, 0-3. Juichend en blij vieren ze deze stand. SVW weet dat goed te benutten en voor we het door hebben scoren zij de 1-3.

 

Iedereen en alle aandacht er weer bij. Nu wij weer. Mees zorgt voor de 1-4 door een mooi lang afstandschot. Een mooi samenspel tussen de mannen, ze knokken stuk voor stuk, coachende woorden vanaf de zijlaan; "Mo in de punt" Dat wordt beloond, 1-5, dankzij Mo (in de punt).

Niet lang daarna herhaalt Mees zijn kunstje, wederom een afstandschot, ze stonden erbij en keken er naar.... 1-6! Ze hebben de smaak te pakken, dit smaakt zeker nog naar meer... maar eerst even op adem komen in de kleedkamer....RUST

IJmuiden begint de tweede helft vol zelfvertrouwen. Keeper Dani krijgt het iets drukker maar hij weet alle ballen uit het doel te houden. Knap staaltje werk. Hij tikt 2 ballen over het doel, duikt de hoek in en zorgt ervoor dat de bal er niet in komt. Klasse Dani, je mag vaker spoken op vrijdagnacht!

De stand veranderd, wederom in ons voordeel, 1-7 dankzij een schot van Donny. Mo staat wederom in de punt om de 1-8 te maken.

Ondanks de stand blijven de boys vechten, gaan volledig voor het spel, mooie duels, harde schoten en het goede vrijlopen van Sepp wordt beloond met 1-9. Kort daarna, het leek de herhaling maar Sepp scoorde wederom door goed vrij te lopen, 1-10.

Het scorebord kan de stand niet meer verwerken maar voor de mannen is tien niet genoeg. Dankzij Finz sluiten ze de wedstrijd af met 1-11.

Wat een toppers...

JO111.jpeg

Op naar volgende week

Wij als toeschouwer hebben er nu al zin in...

 
Delen

Lees meer over:
#vvijmuidenJO11-1 #vvijmuidenJeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!