Jong-Holland JO11-1 v.v. IJmuiden JO11-1

Jong-Holland JO11-1 v.v. IJmuiden JO11-1

6 oktober 2022 18:45

Thérèse van der Plas - De Beurs - www.vvijmuiden.nl © 06-10-2022

Omgaan met teleurstelling...

Woensdagavond, spannende wedstrijd met enigszins wat druk voor de jongens.
"Als we winnen of gelijkspelen, zijn we eerste van onze poule".
Hoe knap is dat, deze jongens hebben welgeteld 5 wedstrijden samengespeeld in de hoofdklasse.

18.30 uur

Jong-Holland JO11-1   VV Ijmuiden JO11-1

JO11-1.jpg

Windkracht 6 maar niets houdt ze tegen, ze zijn er klaar voor. De wedstrijd is nog maar net 1 minuut gestart en Sepp kan de openingstreffer op zijn naam zetten, 0-1.

Dat geeft ze zelfvertrouwen, misschien iets teveel want voor ze het door hebben scoort Jong Holland 2 maal, 2-1. Ook de 3-1 volgt er kort op.

Korte time-out, je kunt de spanning van de gezichten aflezen bij de jongens. Ze knokken keihard maar het lijkt erop dat weinig van hun duels, passes en voorzetten lukt. Dani heeft het druk op het doel maar weet veel ballen tegen te houden. Met 4-1 gaan we de rust in...


De tweede helft, de jongens blijven hard werken en hard rennen maar tegen benen die twee keer zolang zijn kun je niet op rennen.

Jong Holland weet het 'vrij lopen' goed te benutten en scoort in twee minuten tijd twee keer, 6-1. Ondanks de stand gaan de mannen door. We krijgen nog een mooie corner maar helaas wisten de mannen deze niet goed te benutten en kwamen wat centimeters te kort.

Met nog 8 minuten op de klok komt het einde van de wedstrijd steeds meer in zicht. Het blijven vechten wordt beloond met een doelpunt van Revi, 2-6. Mo weet de bal ook nog in het net te krijgen, 3-6 maar helaas kort daarna wordt de wedstrijd afgefloten.

Tot het eind hebben ze gestreden en na het fluitsignaal zie je dat alle mannen erg teleurgesteld zijn! Ook dit hoort bij het spel....

Ondanks het verlies zetten Bianca en Barry jullie allemaal in het zonnetje. Jullie krijgen allemaal een prijs want jullie zijn voor ons de kampioen!

Maar wij, de trouwe toeschouwers, zijn niet teleurgesteld, we hebben genoten van alle wedstrijden, het groeiende team, de gezelligheid onderling en de band die jullie samen opbouwen.

Met opgeheven hoofd kunnen jullie terugkijken op de eerste 6 wedstrijden in de hoofdklasse.

Op naar de volgende wedstrijden...

Delen

Lees meer over:
#vvijmuidenJO11-1 #vvijmuidenJeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!