V.V. IJmuiden JO11-1 herfstkampioen

13 oktober 2022 21:30

Thérèse van der Plas - De Beurs - www.vvijmuiden.nl © 13-10-2022

Afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden van fase 1 gespeeld.

Onze mannen hadden vrij, zij speelde die woensdagavond ervoor al hun laatste wedstrijd tegen Jong-Holland. Helaas verloren de mannen deze wedstrijd.

Screenshot_2022-10-13_21.45.04.png

De teleurstelling was duidelijk zichtbaar op al hun gezichten. Gelukkig laten zij zich niet kennen en trainen er weer vrolijk op los.
Toch bleef het spannend in de poule, er moesten nog een aantal wedstrijden gespeeld worden dus er was nog een kleine kans.

Begin van het seizoen is dit enthousiaste, talentvolle team bij elkaar gekomen. Vanaf de eerste wedstrijd gingen zij er voor 100% voor. Alsof zij al jaren met elkaar op de grasmat speelden. Stuk voor stuk jongens met heel veel doorzettingsvermogen en talent. Dit is beloond na fase 1... JO11-1 Is kampioen geworden!

Zij hebben 6 wedstrijden gespeeld, 5 wedstrijden gewonnen en 1 wedstrijd verloren. Zij maakten 41 doelpunten in totaal en hadden slechts 13 tegendoelpunten. Met dit prachtige resultaat zijn zij eerste geworden.
Dani, Finn, Kick, Mick, Revi, Finz, Mees, Mo, Sepp en Donny allemaal hard gewerkt, een super mooi resultaat en wat een genot om naar jullie wedstrijden te kijken.
Peter, Barry en Arnoud bedankt voor jullie inzet, ook jullie harde werken wordt beloond. Zonder jullie trainers/coachen was dit niet gelukt.

Wij kijken nu al uit naar fase 2. Komen jullie ook kijken?

stand.png
Bron: https://www.vvijmuiden.nl/464/173/vv-ijmuiden-jo11-1-herfstkampioen/