SVIJ VR1 - V.V. IJmuiden VR1 1-2 (rust 1-1)

13 november 2022 12:15

7e speelronde 4e klasse 0305 Najaar, district West I

Op zaterdag 12 november 2022 stond de 7e speelronde op het programma en het betrof een echte derby: SVIJ VR1 - V.V. IJmuiden VR1.

Vorig weekend speelde V.V. IJmuiden VR1 een goede wedstrijd thuis tegen F.C. Haarlem-Kennemerland VR1. Deze wedstrijd werd met 4-0 gewonnen door 2 doelpunten van Melissa Roessink en 2 doelpunten van Lisa Stevens. De training op donderdag 10 november was goed bezocht en er werd onder leiding van Wietze de Jong en Martijn Gunneman goed getraind. De meiden waren gemotiveerd om sterk voor de dag te komen tegen SVIJ.

Om 14:30 uur floot scheidsrechter Ron Gouda af voor de wedstrijd SVIJ VR1 - V.V. IJmuiden VR1. Coach Henk Roessink moest rechtsbuiten Tirza Bouwmeester missen vanwege een enkelblessure en ook Tamar van Zelm was geblesseerd.

V.V. IJmuiden VR1 kwam op 0-1 voorsprong door Rowen Wijdogen. Daarna maakte SVIJ VR1 gelijk.
Met de rust was het 1-1. In de 2e helft maakte Melissa Roessink de winnende treffer 1-2.

• Lisa Stevens

Foto boven: Na de wedstrijd tegen SVIJ VR1 was iedereen kapot en lag het grootste deel op apengapen.

In het weekend van 19 november 2022 is V.V. IJmuiden VR1 vrij en wordt dat weekend gebruikt om wedstrijden in te halen.
Op zaterdag 26 november 2022 staat er wederom een derby op het programma. Deze keer de derby tegen IJ.V.V. Stormvogels VR1!
De wedstrijd in de 8e speelronde begint om 12:00 uur en de lokatie is Sportpark Zeewijk, Zuiderkruisstraat 72, 1973 XM, IJmuiden.