Haarlem Kennemerland JO14-2 - V.V. IJmuiden JO14-1 (6-3)

Haarlem Kennemerland JO14-2 - V.V. IJmuiden JO14-1 (6-3)

1 december 2022 21:45

Dunja van Banning

Soms zijn er van die wedstrijden waarvan je niet persé het verslag mist. Bijvoorbeeld deze week... Maar er waren ook momenten die het noemen wel waard waren. Dus toch een recensie.

Allereerst scheen de zon (dik pluspunt), hoefden we niet heel vroeg op en speelden we redelijk in de buurt. So far so good.
De scheidsrechter was dezelfde als de laatste keer daar...

Haarlem opende al vlot de score maar uit een corner van Enzo wist Yassin de gelijkmaker te verzilveren. De stand bij rust, 3-1.

Na rust was er meer onrust. Rare beslissingen ook. Enzo kreeg een trap tegen z'n kuit, misschien niet met opzet, maar kreeg de vrije trap tegen. En zo waren er helaas meer momenten. Jakub moest het ook meedere keren ontgelden. Eén overtreding was zo pittig dat het onze mannen een vrije trap opleverde. Enzo mocht vanaf 25 (of meer) meter achter de bal plaats nemen en schoot tot grote vreugde in één keer raak, over de keepster heen. Volgens de moeder van Mason nu al 'the goal of the season' 😃 en die mening deel ik uiteraard volledig 😉😁.

Stand 3-2 dus weer alles mogelijk. Via 4-2 ging het naar 4-3 dankzij een treffer van Thom. Helaas was het daarna geen happy end want Haarlem vond nog tweemaal het net.

Heel jammer want er werd bij vlagen leuk gevoetbald. Wat wellicht miste was focus en balvastheid. Ook communicatie blijft een aandachtspunt maar ja....langs de lijn is het altijd zo makkelijk hè.

Op naar zaterdag, thuis tegen Bloemendaal. Ik heb dat heerlijke zonnetje alvast weer besteld...
Bron: https://www.facebook.com/groups/107399713062893
Delen

Lees meer over:
#JO14 #JO14-1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!