V.V. CTO '70 - V.V. IJmuiden JO18-1 (2-3)

4 maart 2023 15:45

Pascal Wolterman

De JO18-1 bezochtvandaag het Duivendrechtse CTO '70. Deze kleine club uit de top 3 van de poule zou het de IJmuidenaren flink lastig kunnen maken.

Foto: Pascal Wolterman

Maar niets bleek deze zaterdagmorgen minder waar: IJmuiden liet fraaie akties zien en er werd door iedereen hard gewerkt. Na een 1-0 achterstand volgde snel Sam's tegentreffer. IJmuiden zag een penalty-tegen de netten ingaan, maar wist het hoofd helder te houden en met fraai voetbal weer gelijk te komen en tegen het einde van de wedstrijd zelfs weer op voorsprong te komen.

Foto: Pascal Wolterman

Hoewel de arbitrage nogal moeite had met wat nou wel en niet buitenspel is, werd er sportief gefloten en ging IJmuiden als koploper van de poule huiswaarts.

11 maart treft de JO18-1 de JO18-2 van het Mijdrechtse SV Argon op Schoonenberg.

JO18-1 VV CTO '70