V.V. IJmuiden JO16-1 wint op Hemelvaartsdag het voetbaltoernooi bij FC Uitgeest!

V.V. IJmuiden JO16-1 wint op Hemelvaartsdag het voetbaltoernooi bij FC Uitgeest!

19 mei 2023 21:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 18-05-2022

Een uitstekende prestatie van het team van trainer-coach Joop Veltman.

Onze mannen van V.V. IJmuiden JO16-1 mochten zich vandaag bewijzen op het voetbaltoernooi bij FC Uitgeest. Drie mooie voetbalpotjes van 20 minuten op een mooie middag tegen teams die hoger aangeschreven staan.

De eerste wedstrijd was tegen Stormvogels JO16-1 en voor de jongens van beide teams een belangrijke match,  aangezien ze elkaar allemaal kennen. V.V. IJmuiden was duidelijke de bovenliggende partij en dankzij een goal van Sonny van Halderen werd het eerste resultaat binnengehaald en was de druk van de ketel. De tweede wedstrijd was tegen de thuisploeg FC Uitgeest met veel publiek langs de lijn. De teams waren redelijk aan elkaar gewaagd, maar deze wedstrijd werd ook gewonnen en nu met 2-0 door doelpunten van Keyano Pronk en Tycho Engels. De derde wedstrijd en tevens laatste pot was tegen Kolping Boys uit Alkmaar. De match tegen de Alkmaarders was een leuke wedstrijd met veel strijd en mooie kansen De kansen werden helaas niet verzilverd en de 0-0 brilstand stond uiteindelijk op het scorebord.

Door deze goede resultaten werd de eerste plaats bemachtigd en mochten de jongens van trainer-coach Joop Veldman zich tot winnaar van het toernooi kronen en dat tegen ploegen die een klasse hoger spelen. Een hele mooie prestatie en van harte gefeliciteerd!

Dit resultaat is een mooie opsteker en een goede motivatie voor de kampioenswedstrijd thuis tegen DIOS uit Nieuw-Vennep.

IMG-20230518-WA0026.jpg

Foto boven:  V.V. IJmuiden JO16-1 met de medailles en de 1e prijs op het toernooi bij FC Uitgeest.
Bron: https://www.vvijmuiden.nl/463/425/vv-ijmuiden-jo16-1-wint-op-hemelvaartsdag-het-voetbaltoernooi-bij-fc-uitgeest/
Delen

Lees meer over:
#vvijmuidenJO16-1 #vvijmuidenjeugd

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!