VV IJmuiden JO16-1 kampioen

VV IJmuiden JO16-1 kampioen

22 mei 2023 11:45

Wouter Wesseling - www.vvijmuiden.nl © 22-05-2023

Met nog 1 wedstrijd te gaan en 6 punten voorsprong op de number twee is IJmuiden JO16-1 ongeslagen kampioen geworden van de 2e Klasse. Op Zaterdag 27 Mei staat de laatste wedstrijd van het seizoen en direct ook de kraker tegen de nummer 2 SDOB uit Broek in Waterland op het programma. Maar door het grote punten verschil is de ploeg van Joop Veldman niet meer te achterhalen.

Tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen DIOS , met een geweldige opkomst met vuurwerk in de zwart/witte kleuren van de club en de hymne van de Champions League , won de JO16-1 met 7-2 van de gasten uit Nieuw Vennip. De vele toeschouwers langs de lijn hebben genoten van het spel van de thuisploeg waar naast de talrijke doelpunten nog vele doelpuntrijke kansen werden gecreeerd, waardoor de bezoekers nog van geluk mochten spreken dat de dubbele cijfers niet gehaald werden. Al met al was de uitslag voldoende voor een ruimte winst en een mooi slot op een top seizoen voor de jongens van Joop  met als resultaat een grandioos kampioenschap! Jongens het is jullie gegund en zeker verdiend!

Uit handen van de Voorzitter, Nathanael Korf en Hoofd Jeugdopleidingen, Mike Finch van V.V. IJmuiden werd de kampioensschaal en Wisselbokaal uitgereikt aan de aanvoerder van de JO16-1.

Het bestuur van V.V. IJmuiden wil hierbij de spelersselectie van V.V. IJmuiden JO16-1, de begeleidingsstaf en de ouders en supporters van harte feliciteren met dit behaalde succes!

JO-16-3.jpg

JO-16-5.jpg

JO-16-1.jpg

JO-16-2.jpg

JO-16-4.jpg
Delen

Lees meer over:
#vvijmuidenJO16-1 #vvijmuidenjeugd vvijmuidenjo16-1

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!