Sponsors gezocht!

17 oktober 2023 21:30

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 17-10-2023

V.V. IJmuiden is een club in beweging en in ontwikkeling en groeit als kool. Om de ontwikkelingen qua complex, faciliteiten en leden bij te benen zijn wij continu op zoek naar sponsors.

Zo brengt ook de herindeling c.q. vernieuwing van de velden en het complex brengen kosten met zich mee. Zo ook de aankleding van het complex, het faciliteren van onze voetbalteams en de aanschaf van voetbalmaterialen en toebehoren.

1000043840.jpg

Naast het sponsoren van de "Man of the Match" en het sponsoren van een wedstrijd zijn er ook tal van andere vormen van sponsoring bij V.V. IJmuiden mogelijk.

Voor elke sponsor bestaat er wel een passende manier om V.V. IJmuiden te kunnen sponsoren. Een
manier die past bij uw bedrijf of aansluit bij uw maatschappelijke overtuiging. Mocht dit nog niet zo zijn, bestaat er altijd nog de mogelijkheid voor maatwerk.

1. Hoofdsponsor
2. Kledingsponsor
3. Bordsponsor
4. Vlaggensponsor