Traditionele seizoensafsluiting V.V. IJmuiden Mini's op Sportpark Schoonenberg.

29 mei 2024 17:30

Wybe Jaspers / René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 03-06-2024

Woensdag 29 mei 2024 was alweer de laatste training van de mini's van V.V. IJmuiden. In het bijzijn van Hoofd Opleidingen Mike Finch en coördinator Onderbouw Wybe Jaspers sloten de jongste leden het seizoen wederom bijzonder af.

De afsluitende seizoenstraining bij de mini's is altijd erg bijzonder en ook traditioneel te noemen. De kinderen mogen dan tegen hun ouders/opa's en broertjes/broers voetballen.

Alle mini's werden verdeeld over 4 velden. De 3 mini teams en de jongere mini's vochten verbeten duels uit met de tegenstanders. De ouders konden het in het begin nog bijhouden, maar de conditie was bij veel ouders ver te zoeken.

Na de wedstrijden zijn de kinderen en familie nog even naar de kantine gegaan om onder het genot van koffie, thee en limonade uit te hijgen.

Tot volgend seizoen toppers!

1000089212.jpg

Foto boven: Ouders, opa''s en broers gezamenlijk op de foto's met de mini's van V.V. IJmuiden.

1000089211.jpg

Foto boven: Ouders, opa's en broers gezamenlijk op de foto met de jongste spelertjes van V.V. IJmuiden.

Logo_VVIJmuiden.jpg

www.vvijmuiden.nl
V.V. IJmuiden meer dan voetbal!

#Sportpark Schoonenberg #vvijmuidenJeugd #vvijmuidenMini's