V.V. IJmuiden 1 wint de eerste oefenwedstrijd

15 augustus 2022 7:00

René van der Plas - www.vvijmuiden.nl © 15-08-2022

S.V.IJ - V.V. IJmuiden 1-3 (rust 1-2)

Zaterdag 13 augustus 2022 speelde V.V. IJmuiden 1 de eerste oefenwedstrijd van het seizoen.
Om 11:00 uur trad ons vlaggenschip aan tegen SVIJ 1, dat dit jaar onder leiding staat van het trainersduo Nico van den Berghe en Harm Kamstra. De wedstrijd werd onder tropische temperaturen op het kunstgras van Sportpark Zeewijk gespeeld, vandaar dat het aanvangstijdstip vervroegd was. In de eerste helft scoorde Matthijs Veltman 2x en scoorde SVIJ tegen. Na de rust maakte Mika Dekker het derde doelpunt. De eindstand was na 90 minuten 1-3 voor V.V. IJmuiden.

Coach Brian Tevreden en assistent Björn de Jong stelden de volgende spelers op:
Does, Othman, Kries, Prinsse, Westmaas, Balm, Veltman, Heinemeijer, Kutlu, Dominggus en Gravenmaker (allen speelden de 1e helft).
Does, Eggermont, Eefting, Blanken, Van der Meer, Rutten,
Ait Bouazza, Dekker, Kutlu, Marcus, Dominggus (allen speelden de 2e helft).

#vvijmuiden1