Indeling jeugdteams v.v. IJmuiden JO11 en JO12 -

Indeling jeugdteams v.v. IJmuiden JO11 en JO12

Indeling jeugdteams v.v. IJmuiden JO11 en JO12

14 juli 2023 8:45


Beste leden, ouders, verzorgers,

Afsluitend op een zeer geslaagd afgelopen seizoen zijn alle voorbereidingen voor het nieuwe seizoen in volle gang . Een seizoen waar we een duidelijke doorvoer vanuit onze eigen jeugd binnen de selectie gaan bewerkstelligen , waar we met weer meer teams op een hoger niveau spelen maar ook met meer teams vooral plezier hebben in het spelletje waar we met een team van bijna 80 zeer gemotiveerde jeugdtrainers keihard aan werken , ondersteund door een groep coördinatoren en bestuurd door een nieuw bestuur met nieuwe bestuurs structuur en talloze gemotiveerde vrijwilligers waar we er steeds meer van nodig hebben ( mocht je interesse hebben voor vrijwillige taken mail dan even naar Dennis ‘t Hart vrijwilligers@vvijmuiden.nl) . Kortom een gezonde ontwikkelende vereniging waarbij we de positieve doelstelling steeds proberen een stukje te verleggen.
Op dit moment zijn we met een groep vrijwilligers bezig materialen , kleding etc . aan het klaarmaken voor aankomend seizoen. Zo zullen alle teams weer trainen vanaf 3 september gelijk met de start van de scholen .Mbt trainingsschema’ s en tijden zullen deze zsm volgen en zal dit een periode afwijkend zijn ivm herstructurering en verlate inzaaien van veld 1 en 2 .
Alles ten gunste om ons complex nog mooier te krijgen etc.
Hierbij publiceren we de team indelingen voor aankomend seizoen .
Mochten hier vragen over zijn neem dan aub contact via de aangegeven e-mail adressen van coördinatoren zodat de coördinatoren die ook vakantie vieren kunnen reageren op een moment dat zij niet op hun vakantie adres verblijven😜.
Namens de coördinatoren , bestuur , vrijwilligers en alle betrokkenen van VV IJmuiden wensen wij jullie allen een fijne vakantie toe!

Groet,
Mike Finch
hoofdopleidingen@vvijmuiden.nl

Peter van Leeuwen
coordinatormiddenbouw@vvijmuiden.nl

JO11_en_12q.PNG
JO11_en_12w.PNG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!