• 94 jaar vv IJmuiden

1 feb 2021
  • Automatische concepten 26

Op 1 februari 2021 is het exact 94 jaar geleden dat voetbalvereniging vv IJmuiden werd opgericht. Dit heugelijke feit willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Immers, 94 jaar vv IJmuiden is een flinke mijlpaal.

Zouden de oprichters destijds op 1 februari 1927 zich hebben afgevraagd hoe de vereniging er na 94 jaar uit zou zien? Anno 2021 bestaat vv IJmuiden uit een sterke, solide, sportieve en sociale basis. De naam vv IJmuiden is voor vele IJmuidenaren veel meer dan een naam van een vereniging en veelal niet weg te denken in het dagelijkse leven. Sportpark Schoonenberg is voor velen een thuis. Een warme plek waar een ieder op zijn of haar manier is verbonden aan vv IJmuiden: prestatief, recreatief, vrijwilliger, supporter, steunend lid en/of sponsor.

Wij danken daarom alle leden, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die onze club “groot” heeft gemaakt. Mede door jullie allen kunnen wij met gepaste trots zeggen dat onze vereniging deze mooie én verdiende mijlpaal heeft behaald.

Bestuur vv IJmuiden