• Zo als u wellicht gemerkt heeft is de verkoop van de loten van de Grote Club Actie weer gestart.

Ook de v.v. ijmuiden doet dit jaar weer mee om te proberen de record opbrengst van 2800 euro voor de club van afgelopen jaar te verbeteren.

De jongens en meiden van de onder de 13 en lager hebben als het goed is allemaal een boekje ontvangen om de loten te verkopen aan familieleden of langs de deuren te gaan.

De boekjes moeten uiterlijk 1 november weer ingeleverd zijn.

In de bestuurskamer komt een doos te staan waar ze ingedaan kunnen worden. Ook kunnen de boekjes ingeleverd bij de leden van de jeugdcommissie.

Als u de club een warm hart toe draagt en wil wat extra doen dan is het ook mogelijk om een Superlot te kopen.

Een Superlot kost 150 euro (of te wel u koopt 50 loten tegelijk) waarvan 80 % naar de club gaat.

Uw kind verkoopt dan meteen 50 loten.

Het kind wat de meeste loten verkoopt krijgt een cadeaubon ter waarde van 50 euro.

De nummers 2 en 3 een cadeaubon van 25 euro.

Het team wat de meeste loten verkoopt wint een patatje en drinken voor het hele team.

Mocht n.a.v. de actie nog vragen zijn of u wilt een Superlot kopen dan hoor ik die graag.

Namens de jeugdcommissie