• AANGEPAST TRAININGSSCHEMA DECEMBER

2 dec 2021
  • Beste trainers/ouders/verzorgers/voetballers en voetbalsters ,

KNVB Competitie wedstrijden voor de gehele jeugd gaan op zaterdagen gewoon door!

Er mag landelijk tot 17.00 uur getraind worden!

Mbt de nieuw ontstane landelijke situatie hebben wij (na afwachten van de bespreking knvb met kabinet gisteren waar niets verandert is) besloten om voor de hele jeugd op trainings dagen wat te organiseren.
    Om alle leden hetzelfde te bieden en hier geen onderscheid in te maken, en door de grote hoeveelheid teams hebben we als jeugdcommissie besloten dat iedere ploeg als onderstaand schema van 15.30 uur tot 16.30 uur bij VV IJmuiden terecht kan om in beweging te blijven (om een te grote toestroom met afhalen/brengen te beperken zullen alleen de mini’s op woensdagmiddag van 16.00 uur tot 17.00 uur trainen).
    Vanwege het feit dat er veel trainers nog werken faciliteren we met de aanwezige trainers onderlinge partijen per leeftijdsgroep.
    We starten hier aanstaande maandag 6 december mee.

Wij vragen ouders om kinderen zoveel mogelijk alleen af te zetten en zich anders strikt aan de rivm regels te houden.
    Er mogen zoals altijd alleen trainers op de velden!!! De kantine is alleen toegankelijk voor trainers en blijft gesloten ook tijdens slecht weer zoals ook de kleedkamers .

De trainingen zullen lopen t/m donderdag 16 december ,na zaterdag 18 december is het winterstop.

Met sportieve groet,

Jeugdcommissie