• Ik kan een leuk verhaaltje vertellen over een spannende wedstrijd.

Ik kan een spannend stuk tekst schrijven over hoe voor sommige mensen deze dag als een pechdag begon.
    Ik kan de heenreis van minuut tot minuut en van dorp tot dorp beschrijven, waarbij de gedachte tot het spelen tussen de koeien bij meerdere is opgekomen (tot je werkelijk op het complex was).
    Ik kan iets noteren over lekker weer, ouders wederom genietend in het zonnetje met een bakkie troost.
    Ik kan een uitgebreide analyse uitwerken over dubbele lijnen, waardoor een voetbalveld vermomd was als een tennisbaan.
    Ik kan een ode schrijven over hoe foutloos onze keeper was
    Ik kan iets verzinnen hoe moeilijk het was om vandaag in het weiland te spelen mede door de zieken en afwezigen.
    Ik kan een éénzijdig verhaal toevertrouwen aan het digitale papier over de mededeling van de tegenstanders dat dit net hun 5de wedstrijd op een heel veld was en dat onze meiden vanuit medelijden, barmhartigheid en coulance om die reden het spel op 1 helft van het veld lieten afspelen.
    Ik kan onze vlagger complimenten geven voor elke keer dat hij vlagde voor buitenspel.
    Ik kan die enkele die vandaag met veel pijn en moeite het net wisten te vinden complimenteren.
    Ik kan benoemen dat één van onze trainers niet het geloof had in onze meiden dat ze ooit met dubbele cijfers zouden kunnen winnen ;-)
    Ik kan aangeven dat ADO '20 vandaag niet de kracht had om het onze meiden moeilijk te maken. De diesel was ingeruild voor een turbo wat resulteerde in een monster score. Bijna iedereen heeft een of meerdere doelpuntjes meegepakt. De ene mooier dan de ander. Geen uitblinker, maar een collectief.

Soms zijn woorden niet nodig. Soms spreekt een uitslag voor zichzelf: 0-13