• Assendelft - V.V. IJmuiden JO13-1 (4-1)

25 sep 2021
  • De mannen van de JO13-1 mochten zaterdagmorgen erg vroeg aantreden (09:00) bij Assendelft.

Helaas was Enzo er vandaag niet bij. Beterschap man, namens het team en de vaste fans!

Terwijl we wisten dat Assendelft tot nu toe alle wedstrijden had gewonnen met hoge cijfers, gingen onze jongens er vol er tegen aan. De eerste 20 minuten waren erg spannend en waren beide teams erg aan elkaar gewaagd. In de 22e minuut kon de tegenstander de 1-0 scoren. Met deze stand gingen we ook de rust in.

Assendelft - V.V. IJmuiden JO13-1  (4-1) 1

In de 2de helft gingen de jongens weer vol in de aanval, maar konden niet voorkomen dat de tegenpartij de 2-0 binnen schoot. Ondanks dat de mannen achter stonden bleven ze doorgaan en zoeken naar de aansluiter, en die kwam er en hoe!! Via een mooie assist van Yassin kon Quint hem fraai tussen de palen schieten, 2-1. Assendelft schrok een beetje van dit tegendoelpunt en ging hierdoor wat agressiever spelen. Maar de mannen van IJmuiden voelden dat er meer in zat en dat de wedstrijd nog niet gespeeld was. We speelden super...

Assendelft - V.V. IJmuiden JO13-1  (4-1) 2

Alleen de ballen wilden niet tussen de palen. De tegenpartij kreeg dit helaas wel voor elkaar. De eindstand werd 4-1, helaas verloren. Maar jongens wat hebben jullie je best gedaan en wat een mooie wedstrijd hebben jullie neergezet. Viggo, Stijn, Jakub, Fabien, Jayden, Mats, Sander, Yassin, Quint, Mason, Daan, Nick, en Thom jullie mogen super trots op jullie zelf zijn. Verliezen is nooit leuk, maar het belangrijkste is dat jullie als team hebben gevoetbald en elkaar positief hebben gecoacht. Dat is ook super belangrijk.

Assendelft - V.V. IJmuiden JO13-1  (4-1) 3

Volgende week spelen we thuis tegen Kon HFC om 12:00 uur. Voor nu voor iedereen een heel fijn weekend.

Tekst en fotografie: Simone Hennequin-Kool