• Ballenactie 2020

23 jul 2020
  • Blij verrast waren wij bij de V.V. IJmuiden met de vraag van onze ballen leverancier of wij mee wilden doen aan een ballenactie. Door de Corina crisis hebben veel voetbalclubs het lastig. Door het gebrek aan inkomsten vanwege het stilleggen van de competitie zijn de financiële gevolgen groot.

Deze in samenwerking met Clubplan opgezette actie bestond uit het opzetten van een campagne waar donateurs gezocht werden welke een trainingsbal wilden sponsoren. Deelname was hierbij mogelijk vanaf 6 euro per sponsor en 24 euro voor een bal.

Na het bekend maken van de actie via Facebook, WhatsApp en de Website van de V.V. IJmuiden stroomden de donaties binnen. Binnen enkele weken is een bedrag gedoneerd voor maar liefst 110 kwalitatief goede trainingsballen naar keuze.

Woensdag 22 juli zijn deze ballen afgeleverd op ons complex op Sportpark Schoonenberg. De VV IJmuiden wil langs deze weg nogmaals de leverancier, Clubplan en vooral alle sponsoren/donateurs van de ballen van harte bedanken voor de bijdragen.