• Ballenactie voor volgend seizoen

13 jun 2020
  • Het huidige seizoen is afgelopen, we kunnen vooruitkijken naar volgend seizoen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want er zijn nog veel zorgen over de financiële gevolgen van het
    coronavirus en alle maatregelen voor vv IJmuiden.

We willen echter voorkomen dat deze crisis ook volgend seizoen het voetbalplezier van onze (jeugd)leden verpest. Help je mee?

Ballenactie

Na inventarisatie blijkt dat wij voor volgend seizoen 130 nieuwe ballen nodig hebben. Een hele aanschaf in deze lastige tijd. Daarom organiseren we in de maand juni een Ballenactie.
    Iedereen die vv IJmuiden een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat de bal straks gewoon weer kan
    rollen bij vv IJmuiden. Want als balletje straks weer rolt, komt de rest ook wel weer!

Doneer een bal
    Vanaf 6 euro kunt u de vv IJmuiden helpen om ook komend seizoen voldoende ballen voor de trainingen beschikbaar te hebben.

Klik op onderstaande link om een bal te doneren:

www.actielink.nl/vvijmuiden