• Het gesprek gaat deze dagen bijna nergens anders meer over: het corona-virus.

Als amateur voetbalvereniging volgen wij de KNVB in deze en de KNVB verwijst naar de richtlijnen en adviezen van het RIVM.

Wij begrijpen dat er vandaag op de diverse scholen eveneens maatregelen zijn genomen conform de RIVM aanbevelingen. Zoals de algemene richtlijnen aangeven is het verstandig om bij klachten thuis te blijven. Dat is daarmee ook onze spelregel.

Het is verstandig om de hygiëne maatregelen bij virussen goed op te volgen.

Als je gewoon gezond bent en geen klachten hebt, kun je trainen en voetballen. Kinderen en jeugdleiders die griepverschijnselen hebben, verkouden zijn en veel hoesten en of niezen blijven beter thuis totdat zij 1 dag geen klachten meer hebben. Vooralsnog hebben wij geen trainingen of wedstrijden afgelast en als we niet te veel uitvallers krijgen dan zullen wij dat ook niet doen.

Jeugdleiders hebben het recht om de regels toe te passen en kunnen kinderen met klachten dus naar huis sturen naar eigen inzicht en met grote zorgvuldigheid. Wees voorzichtig, let goed op elkaar en blijf ook gewoon rustig.We hopen jullie hiermee voor nu voldoende te hebben geïnformeerd