• De uitslag van de Grote Clubactie

7 dec 2021
  • Beste Leden,

De uitslag van de Grote Clubactie is binnen en wat een mooie opbrengst!!
    Wat zijn we trots op onze leden, dankzij hun inzet hebben we een nieuw record behaald!
    We kunnen jullie mededelen dat wij een bedrag hebben opgehaald van:

Iedereen heeft onwijs zijn best gedaan en daar zijn we ook erg dankbaar voor.
    Met dit bedrag kunnen we nieuw trainingsmateriaal aanschaffen voor de jeugd!

We hebben ook de uitslag van het winnende team met de meest verkochte loten en de 3 topverkopers.

HET WINNENDE TEAM IS:

JO10-1 met een totaal van 230 verkochte loten!
    Als prijs krijgen jullie met het gehele team een heerlijk patatje!!

DE TOP 3 VERKOPERS ZIJN:

1. Joah Hulsbergen (Totaal 135 loten verkocht) wint een cadeaubon t.w.v. 50 euro
    2. Joona de Vlugt (Totaal 129 loten verkocht) wint een cadeaubon t.w.v. 25 euro
    3. Lorenzo Duijn (Totaal 105 loten verkocht) wint een cadeaubon t.w.v. 25 euro

Gefeliciteerd met jullie mooie prijs! De uitreiking zal plaatsvinden tijdens het zaalvoetbaltoernooi eind december, hier komt nog bericht van.

Buiten bovenstaande leden heeft iedereen zijn best gedaan en daar zijn we supertrots op!
    Jullie zijn allemaal kanjers!!!!

Woensdag 8 december 2021 is de trekking van de Grote Clubactie en de Superlottrekking.
    Donderdag 9 december 2021 is de bekendmaking van de trekkingsuitslag.

Met vriendelijke groet,
    Bonnie Lauwers en Maurits Verhoogt