• IJmuiden vv. MO15-1 - Zandvoort s.v. MO15-1 (1-1)

5 sep 2020
  • Vandaag waren de meiden MO15-1 van V.V. IJmuiden meer dan klaar om ook de 1ste thuis wedstrijd tegen Zandvoort S.V. met een goed resultaat af te ronden.
    Maar moesten jammer genoeg net als vorige week al snel naar een 0-1 achterstand op het scorebord kijken. Een stand die ze ondanks een serieus overwicht en meerdere kansen maar niet konden achterhalen in de 1ste helft.
    Toen ook in de 2de helft het tegendoelpunt maar niet kwam, werden de meiden langszaam maar zeker meer gefrustreerd. De paal en de lat en de keeper stonden te vaak in de weg en het vizier niet scherp genoeg vandaag.
    Maar door toch te blijven knokken en meer te combineren kregen we ons verdiende doelpunt en werd de wedstrijd afgesloten met een 1-1 verlies.
    IJmuiden vv. MO15-1 - Zandvoort s.v. MO15-1 (1-1) 1 IJmuiden vv. MO15-1 - Zandvoort s.v. MO15-1 (1-1) 2
    Met meer dan een positief gevoel konden de wij en alle supporters weer aan op huis.
    Want het was gewoon weer een leuke pot om bij aan de lijn te staan!
    Tekst en fotografie: Erik Haver