• Inschrijfformulier familiedag V.V.IJmuiden

4 mei 2022
  • Op 11 juni 2022 organiseert V.V. IJmuiden weer de traditionele afsluiter van het voetbalseizoen voor onze vereniging, de Familiedag!

Voor alle leden van onze vereniging, hoe jong of oud ze ook zijn, het moment bij uitstek om samen met hun familie, vrienden en collega’s in één team te voetballen en (eventueel) deel te nemen aan de meerkamp.

Tevens kunnen alle deelnemers op deze manier kennis maken met voetbal als sport en met V.V. IJmuiden als vereniging en, misschien wel belangrijker, met alle gezelligheid die daarbij komt kijken!

Er wordt gezorgd voor een aantal spectaculaire meerkamponderdelen en de nodige muzikale omlijsting, verder is het mogelijk om te eten bij verschillende kraampjes.

Let op! Geen alcoholverkoop aan minderjarigen! Het is verboden om (sterke)drank ter consumptie van huis mee te nemen!

Hoe zat het ook al weer

• Formeer een team met minimaal 7 deelnemers
    • Er wordt gevoetbald volgens het 7 x 7 principe op een half veld. Alle recreatieve teams doen mee aan de meerkamponderdelen die tussen de wedstrijden door worden gehouden
    • Prestatieteams spelen daarentegen meer wedstrijden en doen dus niet mee aan de meerkamp
    • Meedoen is belangrijker dan winnen!
    • Aanvang: 10:30uur, Einde: +/- 15:00uur
    • Inschrijfgeld €15.- (betaling op de dag zelf)
    • Maximaal 40 teams
    • Inschrijving is officieel na invullen van dit formulier én bevestiging via de mail.
    • Aanmelden voor 28 mei 2022!