• Ondanks het weerbeeld, is de winterstop al weer voorbij en de najaarscompetitie, na nog een enkele inhaalwedstrijd te hebben gespeeld, officieel afgelopen.
    In deze najaarscompetitie is het 3 teams gelukt om kampioen te worden.
    De MO13-1 waren in een hevige strijd gewikkeld met stormvogels MO13-1, maar trokken het kampioenschap uiteindelijk over de streep met 10 wedstrijden winst en 1 verliespartij. Hierin
    scoorden zij maar liefst 60 doelpunten voor en kregen maar 10 doelpunten tegen.
    De MO11-1 deden het ook prima en wonnen 9 van de 11 wedstrijden. Zij hadden zelfs een doelsaldo van +69 ( 84 voor en 15 tegen). Afgelopen zaterdag 19 januari moesten zij hiervoor nog een lastige uitwedstrijd spelen bij Overbos. Door deze wedstrijd met 3-2 te winnen, hielden zij RKDES van het lijf en konden ook zij zich kampioen noemen.
    De JO15-1 kwamen de competitie als een komeet uit de startblokken en scoorden er in de 10 gespeelde wedstrijden lustig op los. Opvallend daarbij is dat spits Ewan Vendel 29 van de 45
    gemaakte doelpunten heeft gescoord. Doelstelling was al snel om alle wedstrijden ook te winnen, maar helaas werd de laatste wedstrijd gelijk gespeeld tegen de Kennemers. Maar met 8 punten voor op de nummer twee heeft ook dit team een prima prestatie neergezet.

De 3 teams zullen aanstaande zaterdag 2 februari om 16.00 uur gehuldigd worden in de kantine.

Dubbel feest omdat VV IJmuiden dan ook zijn 92 jarig bestaan zal vieren met allerlei activiteiten. Zo zal er een DJ aanwezig zijn en de nodige versnaperingen.
    Komt allen om de kampioenen te feliciteren en samen te vieren dat onze club zo lang bestaat.
    ( Bij het maken van de teamfoto’s waren Irene van Zijl (MO1-1) en Sienna Westerwal ( MO13-1) helaas niet aanwezig, maar ook zij maken deel uit van deze teams)

Kampioenen gehuldigd! 2

Kampioenen gehuldigd!