• Lidmaatschap opzeggen?

30 aug 2020
  • Lidmaatschap opzeggen?

Beste leden,

Aan het einde van elk seizoen zijn er altijd leden die of willen overschrijven of willen opzeggen. Dit vinden wij als bestuur natuurlijk jammer, maar is helaas een gegeven.

Hieronder een kleine handleiding die de verschillende handelingen aangeeft als men wil opzeggen of overschrijven.

1. Zorg dat de contributie volledig betaald is, eventueel navragen bij Stefan Meijvogel, onze penningmeester.
    2. Lever (eventueel) alle materialen in bij Nol van Hooff, onze materiaal verantwoordelijke voor de senioren, of bij Jack Zwart voor de jeugd.
    3. Zorg dat bovenstaand geregeld is, dan kan het overschrijvingsformulier getekend worden, of zeg op bij Jorg Veltman, onze secretaris, of bij Wybe Jaspers voor de jeugd.
    4. Nieuwe inschrijvingen of overschrijvingen naar vv. IJmuiden kunnen ook bij deze mensen gedaan worden.

LET OP: bij overschrijving na 1 juli wordt er €35 euro in rekening gebracht

Vriendelijke groet,