• Wat een fantastisch seizoen hebben de jongens gehad. Vorig jaar moesten ze elkaar nog leren kennen, hun krachten verkennen en leren daar gebruik van te maken.

De progressie die dit team heeft gemaakt was vanaf de eerste wedstrijd al te zien. Met uitslagen als 6-1, 8-0, 7-2 wisten zij alle wedstrijden te winnen. En als klapper op de vuurpijl wisten ze vandaag wederom met een ware monsterscore te winnen. Bij rust stond het al 9-0. Ondanks de stevige storm wind wisten zij de bal keer op keer weer in het doel te schieten. Uiteindelijk na dat de 15-0 werd gescoord werd overgegaan tot het nemen van de penalty’s en kon het kampioensfeestje voor de mannen beginnen. Terecht kampioenen kunnen we wel stellen maar zowel voor de tegenstanders als ook voor het eigen team niet echt motiverend meer. Dus nu op naar de JO-O8 waar zij na de winterstop mogen gaan laten zien wat ze in huis hebben.

Ze hebben een stevige aanvalslinie met Revi, Don en Sepp, een goed middenveld en verdediging met Pepijn, Sem, Lorenzo, Finz en Julian dus dat gaat vast en zeker goed komen. Het verdedigen van het doel kunnen ze allemaal we zullen dus gaan ervaren hoe ze het vanaf februari gaan doen.

Maar met de top trainers Dave en Barry die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de groei van dit team zal dat ongetwijfeld goed gaan komen.

Maar nu mochten ze eerst een feestje vieren met pannenkoeken en medailles. Een top afsluiting van 2018 waarin we de jongens hebben zien groeien in hun voetbal en hun vriendschappen onderling.

Mini’s 1 Kampioen najaarscompetitie 2018 Mini’s 1 Kampioen najaarscompetitie 2018 1 Mini’s 1 Kampioen najaarscompetitie 2018 2 Mini’s 1 Kampioen najaarscompetitie 2018 3